in ,

Azahriah egy nemzetközi prodzsekt – Mire felépítik teljesen a csávót, 2026-ban a híveit arra fogja kérni az énekes, hogy szavazzanak Magyar Péterre

Mert a dolgok így működnek.

A bulvár, a bulvármédia, a nemzetközi mainstream így működik. Mindig minden okkal, céllal jön létre. Reméljük jelen írásunkat a Fideszben is olvassák majd páran és az Orbán-kormány vezérkarához is eljut.

Kezdjük azzal, hogy Azahriah egy Magyar Péterhez hasonlóan felépített nemzetközi prodzsekt. Az, hogy a magyar szolgálatok Magyar Péter és Azahriah ügyében sem tett és tesz semmit: probléma. Vagy nem tudunk róla és a háttérben jelzik a veszélyt az illetékesek felé. Kicsit sejtelmesen hangzik, de rögtön elmondjuk, miről van szó.

Orbán Viktor útban van. Az idősebbek középkorúak már jól ismerik a közéleti állapotokat, ezért a fiatalok felé kell fordulni, akár évtizedes, vagy egy pár éves prodzsekt keretében meg lehet dolgozni szépen a fiatalok agyát. Ezért most a nemzetközi nagyokosok a magyar fiatalokat vették célba. Nem először.  Azahriahról lesz szó. Tehát ő is egy nemzetközi prodzsekt.

Kicsit csapongunk és mondunk egy példát: itt van az RTL nagy csapata a Showder klub: viccesnek tűnnek és ártatlannak. A megfelelő követőtábor elérése után azonnal elkezdenek politizálni, el is kezdtek: ma már nincsen Lölözés, Tiborczozás, Orbánozás, Rogánozás nélkül Showder klub. Ez így működik minden esetben. Egy séma és a sémát ráhúzzák az új prodzsektekre. Mint egy jó MLM rendszer, csak másolni kell az MLM alapjait és eladni a szar terméket vagy szolgáltatást.

Azahriah ugyanilyen nemzetközi próbálkozás.

Már most előre megmondjuk mi lesz: mivel a dollármédia, a TELEX , a 444, a 24.hu és a többi külföldről finanszírozott média tolja előre a gyereket, látszólag politika nélkül, gyűjtve a híveket, 2026-ban szépen ennek a tábornak, ennek a hatalmas követő tábornak, fiatalok százezreinek el fogja mondani Azahriah: szavazzatok Magyar Péterre.

Erre bármilyen összegben, bármikor fogadni mernénk.

 

Csak figyeljék, kedves olvasóink!

Mi szóltunk előre.  Most még lehet cselekedni…

mindenszo.hu

 

 


 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Tény: Orbán Viktor a második legnagyobb felhatalmazással vesz részt az EU-csúcson

Bognár Zsolt üzent Tordai Bencének: saját portáján mikor indítja el a szabálytalanul építtetett ingatlanának természetes állapot szerinti helyreállítását???