in ,

Az van, hogy Tóth Gabi tehetséges, az irigyei pedig libsik

Tóth Gabi akkora sallert osztott ki az Orbán-gyűlölőknek, hogy öröm volt nézni

Könnyedén, lazán és elegánsan utasította rendre az őt vérgőzös gyűlölettel támadókat.

 

 

„A konzervatív, nemzeti értékek mellett elkötelezett, vallásos emberek a baloldal szemében mindig is csak bőgatyás, begyepesedett agyú, haladó gondolkodásra képtelen páriák lesznek. Tóth Gabi pedig többszörösen bűnös a baloldali liberálisok szemében, hiszen a TV2-nél dolgozik, ráadásul, vállalva vallásosságát és hitét, a tavalyi budapesti nemzetközi eucharisztikus kongresszus önkéntes hírnöke lett.  Azóta különösen sok támadást kap, szinte nem telik el úgy hét, hogy ne kerülne a ballibek célkeresztjébe. Az énekesnő többször kiállt már magáért, ezúttal azonban zseniálisan reagált az őt ért támadásra, jókora sallert kiosztva az őt rendszeresen támadó Orbán-gyűlölőknek.

A TikTok-felületén egy kis videóban bemutatta a független-objektívoknak az eddig kapott díjait,

bizonyítva ezzel, hogy számtalan, nem állami elismerést kapott pályafutása során.

Instagram-sztorijában pedig a következő szöveget posztolta: „Ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek… Én énekelek tovább és zenélek! Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat!”

– Tóth Gabi könnyedén, lazán és elegánsan utasította rendre az őt vérgőzös gyűlölettel támadókat. Így is kell, mert a vádak ellen a hangja és tehetsége mellett csak a tényekkel tud védekezni.”

 

 

(Felhévizy Félix, Magyar Nemzet)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Nézzük ezt az „elemzőt”, Bendarzsevszkij Antont és az ő kis vágyait

Kötter Tamás a pancserpuccsról és a honi libsieinkről: elvtársak, ez sem jött be!