in ,

Az utcai gyűlölet felelősei: hvg.hu, 24.hu, RTL Klub, index.hu, 444.hu…

Igen, ezért Ti feleltek, meg az ellenzéki pártok vezetői!

Ezúton csatlakozunk Joó Istvánhoz, aki a Magyar Időkben megjelent cikkében az alábbiakat fogalmazta meg:

Miféle vak gyűlölet akart pusztítani itt az ország törvényhozásának alakuló rendezvénye után? Honnan ez az elapadhatatlan gyűlölet, amit már nem lehet a választási vereségre következő ellenzéki gyászmunka melléktermékének nevezni?

Nos, azok a fő okozói, akik szüntelenül a valóság kifordítgatásával hiszterizálják a közvéleményt. Akik elhitették az ellenzéki szavazókkal, ők a többség, sőt ma is a többséghez tartozás hamis tudatát szuggerálják az egyre gyérülő tüntizőkbe.

Akik úgy csűrik-csavarják elemzéseikben, hogy nem a Marx-imádó balliberálisok a rákosizmus örökösei, hanem a nemzeti közösségért határozottságot felmutató Fidesz–KDNP. Ítélkeznek kormánypárti politikusok fölött, mondván, nem az a keresztény, aki a muzulmán bevándoroltatás ellen mozgósít, hanem aki mellette.

Ők tehát a fő felelősök: Index, 444, ATV, Hír TV, Magyar Narancs, HVG, 24.hu és balliberális társaik, a Soros-civilizáltak. Azok a megtévesztő lármafák, akikre méregzöld, hibbant holland raportőrök szoktak hivatkozni, ha a magyarországi helyzetről kell ítéletet formálniuk.

 

A teljes cikk itt elolvasható:

Lincselt volna a csőcselék

Tökéletesen igaza van Joó Istvánnak!
Ezért most ezúton is felszólítjuk a Index, 444, ATV, Hír TV, Magyar Narancs, HVG, 24.hu és társait, hogy ha már ki tudták vinni a csőcseléket az uszításaikkal az utcára, akkor legyenek szívesek őket visszahívni, mert minden fizikai atrocitás, bántalmazás, békétlenség és erőszak az ő lelkükön fog száradni a jövőben, és azon ellenzéki pártok vezetőin, akik szintén hergelték az embereket a választási kampányban.

Tehát itt az idő: HÍVJÁTOK VISSZA A CSŐCSELÉKET AZ UTCÁRÓL!

Kösz!

 

mindenszo.hu

Lincselt volna a csőcselék

Gajdics Ottó – Negyedszer