in

Az univerzum békéje helyreállt: új szurikáta van Kecskeméten

A tragikus sorsú szurikáta után most egy jó hírrel is kedveskedhetünk. Új szurikáta van a Vadaskert kifutójában – írja a kecskeméti hiros.hu.

A lap érzékletes és mindenre kiterjedő beszámolójából a kisállatok hangulatáról is kaphatunk ízelítőt. Mint írják, ma már egyértelműen vidámabbnak tűntek a Vadaskert szurikátái, mint az elmúlt hetekben. Zara, a szurikáta nőstény elvesztése a két hím állat számára a családfő elvesztését is jelentette. Ezt az űrt igyekszik betölteni az új nőstény, amely mától már közösen élhet a hímekkel.

Ez így elsőre megbotránkozást kelthet a feminista szurikátarajongók szemében, de bármennyire is tagadják a biológiát a gender szakosok, az mégiscsak fontos. Így a női princípium előtérbe helyezése is megtörtént Kecskeméten. A szurikáták között.

A lap azt is tudni véli, hogy egy magángyűjtő felajánlásaként érkezett az új lakó a Kecskeméti Vadaskertbe. A karantén időszakot követően a gondozók kíváncsian várták befogadja-e majd a csoport a nőstényt, amely nevet egyelőre még nem kapott. A mai nap bebizonyította, megvan a szurikátacsapat új matriarchája, így jó esély van rá, hogy hamarosan újabb bébik is születhetnek. De nem ez az egyetlen jó hír a vadaskertben.

(forrás: Oláh Gellért, 888.hu)

Szijjártó: Az USA aktívan részt vesz az ukrán-magyar konfliktus rendezésében

AGYHALÁL – Sopánkodik a HVG, hogy többé nem fogadhatnak be migránsokat