in , ,

Az senki sem zavar, hogy Brüsszel beavatkozott a francia választásokba?

Hol van ilyenkor a jogállamiság?

Érdekes ez az EU. Mi anno, réges – régen, amikor népszavazás volt a csatlakozásról, NEM-mel szavaztunk, ahogy másik 800 ezer józan magyar állampolgár szintén.

Nekünk lett igazunk. Az EU egy rakás sz…

Egy másik ország választásán látni jól, hogy működik ez az egész EU-s gépezet. Egy héttel a francia választások előtt az OLAF megvádolta Le Pent azzal, hogy korrupt. Ez pont elég volt ahhoz, hogy elveszítse a választásokat.

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, tartja a mondás, és 7 nap elég volt, hogy elolvadjon Le Pen támogatottsága annyira, hogy Macron nyerhessen.

Tuti, hogy ez demokratikus? Ez nem véletlenül külföldi beavatkozás a francia választásokba? Dehogynem! Ez nem véletlenül választási csalás? Dehogynem.

És történik valami? NEM. Nem történik semmi.

 

Nagyon dicséretes, hogy a Fidesz-KDNP belülről küzd egy demokratikusabb EU-ért, de mi úgy látjuk, hogy ez egy szélmalomharc.

 

Azért szélmalomharc, mert a nyugat mindig is a magyarok elpusztítására szövetkezett, és mindig volt annyi áruló Magyarországon, hogy ennek hazánkban is legyen támogatása. És van is: lásd baloldal. A nyugatnak köszönhetjük Trianont, és ennyi éppen elég ahhoz, hogy ne kelljen nekünk a nyugathoz tartozni. Nem kell! Nyugat 1920 óta semmit sem változott. Sőt a 900-as évek óta nem változott semmi: már a Pozsonyi csata előtt is kijelentették, hogy a magyarokat el kell törölni a Föld színéről.

Véleményünk szerint semmi keresnivalónk az EU-ban, gazdasági együttműködés mehet, de Eu tagságra semmi szükség.

 

Elég volt ebből!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Ezeknek tényleg elgurult a gyógyszerük – Cseh Katalin a szlovén és a francia választásokról: ORBÁN!

Ez is megbukott – A gülüszemű nem indul újra az MSZP társelnöki tisztségéért