in ,

Az RTL sztárja nekiment a teljesen fogalmatlan Momentumos vezetőnek

Az „államférfi” Gelencsér királyi többese

Felállt a szószékre hazánk Ference, de nem a DK-s, hanem a momentumos. Megtudtuk tőle, hogy
„A Momentum generáció hazánk európai uniós csatlakozását ünnepli a mai napon.”

Még véletlenül sem szeretnék beleszólni, hogy a momentumosok a saját kis buborékjukban mikor és mit ünnepelnek, de a „táborvastagítás” átlátszó machinációjára azért szeretném felhívni képviselő úr becses figyelmét. Ugyanis az lehet, hogy a Momentum és darázsderekúan karcsú tagsága ma Magyarország uniós csatlakozását ünnepli, ettől még hazánkban a jelenlegi 20-as, 30-as éveiket taposók Momentumról hallani sem akaró igen széles ifjonti tábora nem feltétlenül ünnepli azt, amit Gelencsér „államférfi” úr gondol és szeretne.

A magam 60-as generációjáról sem állítom kiterjesztően, hogy minden áldott nap kivétel nélkül az ellenzék 2022-es irtózatos választási buktáját ünnepeljük, mert ez így nem lenne igaz, bár hozzáteszem, hogy a 2/3-os győzelmi arányt alapul véve nem járnék messze az igazságtól.
Ennek közlését csak annak jegyében engedje meg számomra, hogy királyi többesének használata általában a gyengék, a magukban bizonytalanok eszköze arra, hogy valós támogatottságukat felhabosítva azok nevében beszéljenek, akik arra nem hatalmazták fel őket.
Az uniós csatlakozásunk ünneplésének jogossága a belépéskori elvek és a jelenleg vallott uniós ideológiai megfeleléskényszerek összevetése tekintetében már egy másik írás témája lenne, ettől most eltekintenék.

Tételmondata helyesen így hangzana: A Momentum ünnepel.
Annyit tennék ehhez hozzá, hogy a világ túlfelén egy lepke szárnyrezgetéséből is lehet cunami az Adrián. Ki tudja!?

Bognár Zsolt/Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Rendkívüli írás – Bogár László: Világrendszerváltás. A szuperstruktúra eldobni készül az amerikai birodalmat, hogy valami mással váltsa fel.

Ez aranyos – Novák Katalin stanglit sütött Ferenc pápának