in ,

Az RTL színésze keményen nekiment a DK-s Gréczynek: drága druszám! Elárulnád nekem, hogyha annyira élhetetlen Magyarország, akkor te mit keresel még itt?

Amikor tort ül a pofátlanság

Gréczy Zsoltra a jobboldali vélemények, kritikák úgy hatnak, mint tavirózsára a birkapörkölt illata, azaz sehogy. A valósággal is így van Gyurcsány táskahordozója, de, hogy Trianon kapcsán éppen ő próbálja mocskos lábszárát a konzervatív oldalba törölni, az egész egyszerűen vérlázító pofátlanság.

Azt írja Gréczy, aki minden GPS-t újratervezve csak egyetlen személyhez képes megérkezni, aki nem más, mint Orbán Viktor – vélhetően ez egy tévesen kódolt apakomplexus nála – mindenesetre „tanulságos” mondatot pötyögött a számítógépébe, imígyen:

„És egyre többen mennek, mert itt nem lehet élni. Itt nem lesz rendes diploma, megfelelő bér, lakást venni vagy bérelni szinte reménytelen. A pelenkán, a babakocsin is 27 százalék az áfa, nincs elég gyerekorvos, védőnő. Ugyan, miért maradna?”

Drága druszám! Elárulnád nekem, hogyha annyira élhetetlen Magyarország, akkor te mit keresel még itt? Azt is kérdezem, hogy a száz leggazdagabb magyarból Szakonyi Péter újságíró szerint maximum 10 beazonosítható Orbán strómanjaként, akkor a maradék 90 miért is tengeti még mindig hazánkban a saját sorsát? Ha élhetetlen Magyarország, akkor főnököd és családja miért a Szemlőhegyről nézik a haza végromlását?

Végezetül még egy kérdésemre válaszolj! Miért küldtek euró milliókat az „összefogottaknak” a választás előtt, ráadásul mikroadománynak becézve a temérdek pénzt, ha annak ellenében semmit, de szó szerint semmit nem tudtatok felmutatni? A 2/3-os buktával azóta is csak szédelegtek a szégyentől és ennek dacára nem átallsz észt osztania hogyanokról és mikéntekről?

Terjeszd csak Magyarország élhetetlenségét, talán eljutnak szavaid azokhoz, akik vevők erre a demagógiára és a határ felé veszik az irányt kis összecsomagolt bőröndjeikkel.
Nem fogunk krokodilkönnyeket ejteni értetek, ezt próbáld jó mélyen a buksidba vésni!

Ha viszont úgy élsz itt, mint Marci Hevesen, akkor gondolkozz, mielőtt a jövőben szólásra nyitod behízelgő ajkaidat.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Tisztelt francia állampolgárok, szavazók: nektek kellett bevándorláspárti Macron, ti szavaztátok le Le Pent, most mit csodálkoztok???? Chers citoyens français, électeurs : vous aviez besoin du Macron pro-immigration, vous avez voté contre Le Pen, que vous demandez-vous maintenant ????

Ilyen mérges Orbán Viktor még nem volt – Az ellenzéket kellett helyre tennie a parlamentben – Videó