in ,

Az RTL-es sorozatszínész Gréczy Zsoltról: szapora kézhez szapora nyelv is dukál

Az ATV hétköznaponta sugárzott esti „csőlátás” revüjében fellépett a DK-s nagyvezír lelki Jumurdzsákja, bizonyos Gréczy Zsolt

Az ATV hétköznaponta sugárzott esti „csőlátás” revüjében fellépett a DK-s nagyvezír lelki Jumurdzsákja, bizonyos Gréczy Zsolt. Behízelgő modora mögötti kőkemény potenciá(l)jával akár fél kezével képes szétcsapni a jobboldali, keresztény gyaurok között.

Az orbáni inflációról tartott ,,akadémiai székfoglalójában” a következőt mondta:
„Az árak azért szabadultak el, mert az Orbán kormány tudatosan, előre megfontolt szándékkal elszabadította, mert a választások előtt annyi pénzt szórtak ki a költségvetésből és az ígéretekkel, hogy egyszerűen olyan állapotba került a magyar államháztartás és olyan ikerdeficit alakult ki, hogy a 27%-os ÁFÁ-ra, meg az árak elengedésére szükség volt ahhoz, hogy ezt a pénzt szépen lassan az államkassza visszaszedje az emberektől.”
Azt is mondja a szapora kezű és nyelvű ember, miközben nem hullik fejére a vakolat, hogy
„De hát nem biztos, hogy mindenki érti, hogy mi történik, hogy mi ez a folyamat, amitől elszabadultak ezek az árak…”

Kétharmadnyi általa vélt „értetlen” konzervatív jobboldali között Gréczy talán megengedi számomra, hogy mégis érteni véljem, amit el akar hitetni velünk, sötétben tartott és etetett gombákkal.
Tehát, szerinte azért szabadultak el az árak, mert az Orbán kormány elszórta a pénzt a költségvetésből.

Nos! Az ellenzék 14. éve nem tesz mást, mint ígérget, bár megvalósítaniuk semmit nem kell, hiszen parkolópályán vannak a remízben. Amennyiben az összes légből kapott ígérvényüket be kellene tartaniuk egy esetleges kormányra kerülésükkor, abban az egyben lehetnénk csak biztosak, hogy azok teljesítésére nemhogy a magyar költségvetés, de még Dáriusz király teljes kincse is csak elenyésző részben volna elegendő. Így az orbáni infláció melletti létezés az ellenzék IMF-hez könyörgő csődközeli tohuvabohujához képest maga volna a százszor visszasírt édenkert, a gazdaság soha nem látott konjunktúrája. A demagógia csúcsát jelentő ,,elhozzuk a nyugati jólétet és béreket” típusú dobrevi etetés csak megtévesztés, nem más, mint árnyékra vetődő hatalmas koppanás. Konkrétabban, egyszer se hopp, viszont mindig kopp, leginkább éhkopp.
Az előre megfontolt, tudatos orbáni szándékról még annyit, hogyha valakinek, akkor az ellenzéki csipet-csapatnak – élén a DK-val – van előre megfontolt szándéka a hatalomba jutás bármi áron való elérésére.

Nagy Imrének, a kádári ántivilág sajátjai által megpuccsolt és kivégeztetett miniszterelnökének szavait kölcsönzöm írásom zárásához, amolyan fintorként, hogy Gréczy Zsolt és a hozzá hasonlók ne feledkezzenek meg arról, hogy a konzervatív oldalon is „Csapataink harcban állnak. A kormány a helyén van.”

A próféta beszélt belőle!

Bognár Zsolt/Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hát ez érdekes! Ron De Santis Elon Muskkal jelentheti be indulását az amerikai elnökjelöltségért

Ez baromi ciki! Elbukta a közmédia ellen indított perét Cseh Katalin