in ,

Az RTL-es Bognár Zsolt nekiment a keresztényeket gyalázó Népszavás Gábor Györgynek!

,,Független” dudások egy csárdában, de mind hamisan fújja

Gábor György is beszállt a pápalátogatás tartalmi torzítóinak népes táborába. Műve vetekszik Tiborc panaszával a Bánk Bánból, de megszólalását tekinthetjük a szokásos virtuális, hangsúlyosan balos árulkodás bélyeg nélkül kézbesített ajánlott küldeményének is.
https://nepszava.hu/3192558_gabor-gyorgy-level-ferenc…
Gábor levelének címe: Levél Ferenc pápának

Az én levelem címe: Levél Gábor papának

Filozófus úr, ha megengedi, egy vesszőnyi „különbséget” azért a miheztartás végett tettem ön és Őszentsége közé!

Gábor György papa irományának esszenciája, amit természetesen a kormányzópártra és úgy általában a Fidesz szimpatizánsaira ért, így hangzik:
„Vagyis a kereszténységre apellálnak mindazok, akik valójában »nem is vallásosak«, hogy a »ravasz hatalmasok« privát anyagi és hatalmi preferenciáit szem előtt tartva a legkeresztényietlenebb és legnemzetietlenebb törvényeket léptessék életbe.”

Helyben vagyunk! Amennyiben az Európai Egyesült Államok, avagy a mindenkori „Deep State” felelős, legmagasabb beosztású nem egyházi, hanem világi vezetője tenne 3 napos látogatást hazánkban, akkor Gábor papa levelének fent idézett passzusa vélhetően teljes egészében alá feküdne a Nyugat hirdetett ideológiai úthengerének és új gyarmatosítóink lennének a legkeresztényibb és legnemzetibb felszabadítói és törvényalkotói országunknak a sok-sok vallástalan, jobboldali, anyagi és hatalmi preferenciáival bűnösen visszaélő konzervatív Harpagonnal szemben.

Még szerencse, hogy Gábor papa mögött szellemi támogatóként olyan média hatalmasságok állnak, mint például a 444 nevű független gittegylet és az egyéb balos propaganda felületek. A 444 egyik kereszténységre nemhogy apelláló, hanem egyenesen a „legmélyebb” Krisztus hittel bíró médiaipari szakmunkása (H. Z.) azt bírta kiizzadni magából, hogy Ferenc pápa
„Letudta a protokollt a Várban, végül a Bazilikánál összegyűlt emberek közé ment.”
Ez annyira szép. Ízlelgessük: LE-TUD-TA. Én viszont azzal szeretném letudni a ,,hittől” feszülő keblű balos nyavalygókat, hogy kár erőlködniük. A pápa olyan csárdába amilyen az övék, ahol a számítás, a rosszindulat, a félretájékoztatás munkál, be se tenné a lábát.

Így marad a gáborpapai levélírások LETUDÁSA – nincs kétségem, mindig lesz, aki vállalkozik a kézbesítésükre – és természetesen a „jól megérdemelt” júdáspénzeik maradéktalan besöprése, belterjes röhögéseiktől kísérve. Az is több a semminél!

Bognár Zsolt /Parabolha Fb/

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Trombitás Kristóf: ezek egyszerűen sátánisták, azokkal meg nem finomkodunk

Puzsér megint mindenbe bele akar szólni! Fogd már be végre!