in ,

Az ostoba DK szerint a gyenge forint is Orbán hibája – És a rossz időjárás is, igaz?

Ha 30 fok meleg van, az is Orbán hibája

A DK szerint a gyenge forint is Orbán hibája

A Demokratikus Koalíció közleményt adott ki, melyben a gyengülő forintárfolyamért Orbán Viktort vonják felelősségre. Gyurcsány pártja szerint a felelőtlen gazdaságpolitika eredménye a jelenlegi helyzet, elemzők azonban egészen másképp nyilatkoztak a jelenlegi állapotról. A közleményt változtatás nélkül tesszük közzé:

DK: Orbán vállalja a felelősséget a forintválságért

örténelmi mélypontra zuhant a forint, ma már 1 euróért 328 forintot kell fizetnünk. Ez a válságos árfolyam egyértelműen Orbánék felelőtlen gazdaságpolitikájának eredménye. A forintválság egész hazánkat sújtó következményeit ismerjük: áremelkedés a boltokban, rekordmagas törlesztőrészletek, és méregdrága pénzváltás. Orbán 2008-ban, 274 forintos euro árfolyamnál a miniszterelnök-cserében látta a forintválság megoldását. Kíváncsian várjuk, hogy a mostani 328 forintos árfolyamnál lemond e a miniszterelnök.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán zsákutcába vitte Magyarországot, és óriási bajba sodorja a magyar embereket. A DK elvárja, hogy a gyenge forintnak ne csak a magyarok pénztárcájában, hanem a kormányban is legyenek következményei.

Rónai Sándor
Szóvivő
DK

Forrás: MTI; Fotó: PS/Horváth Péter Gyula

(forrás:pestisracok.hu)

AGYHALÁL – Az új baloldali spanyol kormány a szemünk láttára rombolja szét az országot

Jeszenszky Zsolt – Krokodilkönnyek az Akadémiáért