in ,

Az MSZP 55 millió (!) forintot költött álhírgyártásra! Itt vannak a részletek

MSZP-közeli 8 hónapos, 5400 kedvelővel rendelkező balliberális propaganda-oldal 55 000 000 Forintot költött csak a Facebookon – honnan ennyi pénz?

 

MSZP-közeli 8 hónapos, 5400 kedvelővel rendelkező balliberális propaganda-oldal 55 000 000 Forintot költött csak a Facebookon – honnan ennyi pénz?

Nagyon érdekes jelenség az, amikor egy alig pár hónapos oldal és az azt üzemeltető pár hónapos cégnek 55 MILLIÓ forintja van csak Facebook-propagandára, miközben sem a Facebookon sem a weboldalukon egyetlen reklámot sem látunk. Igaz ki is akarna reklámozni egy 5000 kedvelőt tartalmazó oldalon….

A miheztartás végett itt vannak a baloldali pártok és politikusok költései hasonló célra: https://www.facebook.com/…/photos/10914131…/158369002306908/ Az ezalenyeg.hu többet költött, mint bármelyik párt vagy politikus.

Vajon honnan ez a sok pénz? Csak nem az OLAF jelentésben feltárt, az M4 metró építkezése során ellopott 167 milliárd forint egy része reinkarnálódik ilyen módon? Esetleg az M6-es autópálya PPP konstrukciójával okozott 2853 milliárd forint kár egy része forgott vissza a haverokhoz? Honnan származik ez a sok pénz, kedves EzaLényeg.hu? Tessék szépen tisztázni magatokat, mert ha nem teszitek, akkor maradnak a találgatások. Az egyenlegetek 10 190 forint / kedvelő. Drága mulatság álhíreket terjeszteni, még egy ekkora eszetlen költés ellenére sem vagytok képesek legalább 10 ezer tagot összeszedni. Ezzel szemben a mi oldalunk 0 forint befektetéssel 4 hónap alatt túllépte a 25 000 tagot, mivel mi feltárjuk az ilyen álhírgyárak által napi szinten termelt hazugságokat, erre van igény az online térben, és még fizetnünk sem kell senkinek.

Az EzaLényeg.hu egy MSZP-közeli álhírgyár, melyről részletes cikket írt korábban a Magyar Nemzet

„Még ebben a nehéz időszakban is vannak ilyen nyomorult lelkű, magukat újságírónak gondoló szerencsétlenek, akik hazugságokkal próbálnak meg lejáratni – írta keddi Facebook-bejegyzésében Győr fideszes polgármestere. Dézsi Csaba András az Ezalényeg.hu nevű álhíroldal cikkére reagált, amelyben egy jóval korábban posztolt fotóját közölve azt a hamis látszatot keltették, hogy „a leggyönyörűbb időszaknak véli a mostanit”. Dézsi a fotót, amelyen egy fesztivált népszerűsít, a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet előtt posztolta. Azt is tétlenségnek állították be, hogy a városvezető a „szépséges Győrről” is megosztott egy videót, ám a Győriek Győrért című felvétel pont az összefogás fontosságát érzékelteti.

Nem ez az első eset, hogy az MSZP-hez köthető Ezalényeg.hu erősen személyeskedő és becsületsértő álhírekkel támadt kormánypárti politikust. Közvetlenül a nőnap előtt Rácz Zsófiát, az Emberi Erőforrások Minisztériuma fiatalokért felelős helyettes államtitkárát sértegették alpári stílusban. „Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni” – írta a balliberális szócsőként működő portál, arra utalva, hogy Rácz Zsófia fiatal kora ellenére magas pozícióba juthatott a kormányban, miközben állítólag nem akart interjút adni egy másik hecclap számára.

Az Ezalényeg.hu a veszélyhelyzet kihirdetését követően is a kormány és a magyar diplomácia korábbi döntéseit támadta egy hamis információktól hemzsegő cikkben. Egyebek mellett a hatóságok fejére olvasták, hogy nem „kommunikáltak” a fertőzött iráni diákokkal, sőt, nem különítették el a biztosan negatív, a gyanús és a beteg embereket. Azt is nehezményezték, hogy miért a háziorvos asszisztensével kell konzultálnia a magát fertőzöttnek gondoló páciensnek. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István később a hatóságokhoz fordult rémhírterjesztés bűntettének gyanúja miatt.

Az álhíroldalt egyébként a tavaly őszi önkormányzati választás előtt gründolták, s akkoriban Karácsony Gergely főpolgármesteri kampányát magasztaló tartalmak mellett a jobboldalt gyalázó cikkeket gyártottak. A portál felelős kiadója a budapesti Dohány utcában bejegyzett Oraculum 2020 Kft. A cég tulajdonosa és ügyvezetője pedig Páva Zoltán, aki a volt MSZP-s komlói polgármester és országgyűlési képviselő, idősebb Páva Zoltán fia.”

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, szöveg

(Számok – a baloldali álhírek ellenszere Facebook oldal)

 

 

Oszd meg másokkal is!

A Keménymag Szabó Tímeáról: „Szerintetek normális ez a nő?” – Videó

Íme a háttérhatalom biológiai fegyvere – A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése