in ,

Az MLSZ végre színt vallott! Felháborító!

Kérünk mindenkit, a bolgárok elleni hazai Eb-selejtezőn minél több nagy-magyarországos zászló jelenjen meg a Puskás Aréna lelátóin.

„FRISS ! : Tiltva a Nagy-Magyarország drapi és sajnos azonban nem csupán a Nagy-Magyarországos drapériákról döntött úgy az MLSZ, hogy nem engedi be azokat a stadionba, hanem Erdély címeréről is.

FELHÁBORÍTÓ ! A képen szereplő Transylvanian Fanatics tagjai sem vihetik már be a drapit …

A Magyar Labdarúgó-szövetség eddig nem adott ki hivatalos tájékoztatást arról, hogy az elmúlt időben a válogatott mérkőzésein miért üldözte a biztonsági szolgálat a Nagy-Magyarország szimbólumot ábrázoló drapériákat, zászlókat és molinókat; most azonban a Magyar Jelen megkeresésére a szövetség kommunikációs osztálya azt a választ adta, az MLSZ úgy döntött, tilos a nemzeti összetartozást szimbolizáló jelkép bevitele a nemzetközi találkozókra.

Mivel az MLSZ eddig mismásolt a Nagy-Magyarország szimbólummal kapcsolatban, s nem ismerték el nyilvánosan, hogy tiltólistán szerepül náluk ez a jelkép, az erre vonatkozó kérdéseinket is elküldtük a kommunikációs osztálynak. Válaszukban azt írják, a Nagy-Magyarországot ábrázoló zászlók, drapériák és molinók kihelyezését hazai bajnoki és kupamérkőzéseken nem tiltja jogszabály, a klubok dönthetnek arról, hogy beengedik-e azokat vagy sem.

»Ugyanakkor a nemzetközi színtéren, kiemelten a válogatott mérkőzéseken, az UEFA és a FIFA ellenőre értelmezheti úgy, hogy ezek a jelképek politikai üzenetet hordoznak, provokatív szándékkal. A politikai üzenetek megjelenítése az UEFA és a FIFA szabályai szerint tiltottak, ezért ilyen esetekben az alkalmazott szabályzatok alapján megbüntethetik az MLSZ-t«

»Az MLSZ ilyen esetekben kénytelen lenne továbbhárítani a szurkolóra a nem engedélyezett molinó kihelyezése kapcsán kiszabott büntetést. Ezt megelőzendő a szövetség – mindaddig, amíg az UEFA erre vonatkozó fegyelmi gyakorlata nem változik – továbbra sem engedélyezi a molinó bevitelét és mindenkitől azt kéri, a válogatott mérkőzésein tekintsenek el az ilyen zászlók és molinók megjelenítésétől, ezzel segítve a nemzeti csapatot abban, hogy telt ház előtt játszhassa mérkőzéseit.«

Egy szó, mint száz, az MLSZ végre színt vallott, és elismerte: nem engedélyezi a nagy-magyarországos molinók, zászlók és drapériák bevitelét a magyar labdarúgó-válogatott meccseire.

Mindezt egyébként úgy, hogy sem az UEFA, sem a FIFA nem tiltja ezt a jelképet, és használata miatt még egyikőjük sem rótt ki büntetést a Magyar Labdarúgó-szövetségre. (Magyarjelen.hu)

Kérünk mindenkit , hogy a március 27-i, bolgárok elleni hazai Eb-selejtezőn minél több nagy-magyarországos zászló jelenjen meg a Puskás Aréna lelátóin, illetve kezdjünk el kinyomtatni A4-es lapra egységesen egy ilyen zászlót és hozza magával mindenki még az oldalt helyet foglalók is. Hisz egy vérből valók vagyunk!”

 

 

(Hungarian Fanatics FB)

 

 

Ha az MLSZ betiltja a Nagy-Magyarország jelképeket, akkor minden meccsen ideje lesz hordani ezeket a sálakat! Videó

Lebuktak a fő tüncizők! Pénzért árulják az iskolai helyeket a budapesti elit gimnáziumban, hangfelvétel is van róla