in

Az indexesek az igazi propagandisták, a jobboldali sajtó történelmet ír – mondta G. Fodor Gábor a Polbeatben (videó!)

Az ellenzék most rosszabb állapotban van, mint 2014-ben volt, de ez nem is lényeges, mert a kormánypártoknak az áprilisi választásokon nem az ellenzék lesz az igazi ellenfele, hanem Soros György és Brüsszel – jelentette ki a PestiSrácok Polbeat című élő műsorában G. Fodor Gábor, a Századvég elnökhelyettese, a 888.hu főszerkesztője. G. Fodor a magyar médiahelyzetről és az ellenzéki újságírók által mantrázott propagandistázásról is beszélt. Szerinte az Index és a 444.hu újságírói az igazi propagandisták. Stefka István és Szarvas Szilveszter a Polbeatben Habony Árpádról, a politikai termékekről, a polgári Magyarországról és az illiberális demokráciáról is kérdezte G. Fodor Gábort.

 

Előbbi témáról kifejtette, büszke arra, hogy a 888.hu Habony-média. “Miért szégyellnénk, miért tagadnánk? Ugyanakkor a 888.hu az egyik legszabadabban dolgozó szerkesztőség Magyarországon. Meggyőződésem, hogy a PestiSrácok.hu és a 888.hu történelmet fog írni, mert nekünk, itt a jobboldalon van bátorságunk megvívni az igazságküzdelmünket. A baloldal ugyanis monopolizálta az igazságot. Szerintük az az igazság, amit az Index megír. De ezt honnan tudjuk? Onnan, hogy kellő magabiztossággal állítják? Ez nem így van” – nyomatékosította G. Fodor Gábor.

Kérdésre kifejtette, az igazi propagandisták az indexes és 444-es újságírók. “A Simicskának dolgozó Index és a Sorosnak dolgozó 444 pöpec propagandacikkeket ír, olyanokat, hogy azzal a tankönyvekbe is bekerülhetnének. A jobboldali médiumok igazságversenyben állnak velük. Mint jégtörő hajó rámanetünk arra az óceánra, amely úgy hívta magát, hogy objektív média. A CNN-ről is akkor derült ki, hogy micsoda, amikor megjelent a Fox News.

Mára lelepleződött az ellenzéki mutatvány, az, hogy nagyon is politikai preferenciák alapján szelektálnak a világból és manipulálják az olvasóikat. Ők az igazi propagandasajtó. Rólunk az első perctől lehet tudni, hogy mik vagyunk, mert ki van írva a zászlónkra” – fogalmazott a főszerkesztő.

G. Fodor Gábor a Polbeatben Szarvas Szilveszter kérdésére elismerte, hogy részéről ostobaság volt a polgári Magyarországot politikai terméknek nevezni, de azért, mert a kiragadott mondat alkalmas volt arra, hogy az ellenzék és médiumai támadást indítsanak a jobboldal ellen és a gondolat ellen. “Akkor, az amerikai kitiltási botrány kellős közepén és a mondatom miatti támadás miatt a jobboldal elbizonytalanodott, de véleményem szerint az egész termékeny volt a jobboldal számára, mert kiszabadult abból, hogy a jelen cselekvéseit a múlt irányából határozza meg. Elindult egy vita a polgári Magyarországról, arról, hogy cselekvéseinket mennyire köti gúzsba az 1998 és 2002 közötti aranykorszak” – magyarázta G. Fodor.

Elárulta, 2002 réme, és mint trauma ott maradt, ott él a jobboldali lelkekben, de ez jó, hogy így van. “Megtanultuk, hogy a győzelmet nem adják ingyen. Én még nem láttam olyat, hogy felküldtük a mezt a pályára és a mez győz. Áprilisban is el kell menni szavazni, ott kell lenni, pont a 2002-es félelem miatt, hogy hiába teljesítettünk jól, elbuktunk” – fejtette ki G. Fodor Gábor.

Nézze meg a teljes beszélgetést!

Polbeat minden kedden 19 órától élőben közvetítve a budai Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (II. kerület, Bem rakpart 53., a Margit híd budai hídfőjénél!)

Pestisrácok Produkció

(forrás: Szarvas Szilveszter, pestisracok.hu)

Ezt mondta Roger Federer Fucsovics Mártonról

JÖNNEK! – 31 illegális migránst fogtak el Bács-Kiskun megyében