in ,

Az Index megint hazudott! Az Operettszínházban nem történt zaklatás

Befejeződött a vizsgálat az Operettszínházban: nem történt zaklatás

Lezárult az Operettszínházban folytatott minisztériumi vizsgálat, amely megállapította, hogy nem történt zaklatás az intézményben – áll az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) szerdai közleményében.

A főigazgató és a független szakértők vizsgálata során sem nyert bizonyítást, hogy a Budapesti Operettszínházban bármilyen zaklató jellegű tevékenység történt volna – közölte az Emmi. Kiemelték, hogy a vizsgálóbizottság a főigazgató meghallgatása után megvizsgálta a rendelkezésre álló dokumentumokat. Ez alapján megállapítható, hogy az Operettszínház főigazgatója felé szóbeli jelzéssel élő munkatárs meghallgatását követően a főigazgató az elvárható gondossággal járt el. Így többek között megtette a szükséges intézkedéseket, még független szakértőket is felkért az ügy kivizsgálására – fogalmaztak, hozzátéve, hogy minden hátrányos megkülönböztetést és a zaklatás valamennyi formáját elítélik.

 

 

Az Operettszínház körüli ügyet a baloldali média kreálta, miután kirobbant az elmúlt évek legsúlyosabb zaklatási botránya, a Gothár-ügy. Mint ismert, a baloldali filmes és színházi rendező a Katona József Színház női munkatársai közül többeket is molesztált.

 

sajtóban megjelent cikkek következtében Kásler Miklós EMMI-miniszter júniusban vizsgálóbizottságot bízott meg “az Operettszínházról megjelent hírek valóságtartalmának tisztázása céljából”. A vizsgálat most befejeződött, amivel sikerült tisztázni a felmerült kérdéseket, így egyértelműen megállapították, a baloldali propagandalap, az Index hamis állításokat közölt.

 

(Bordács Bálint, origo.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Koncz Zsuzsa szerint cenzúra van Magyarországon – Ha az lenne, ezt nem tudná elmondani!

Ettől az ellenzék a kardjába dől! Másfél millió közelében a kérdőíveket kitöltők száma