in , ,

Az igazságszolgáltatás politikailag válogat a nyomozások során? Kálmán Olga vs. Füssy Angéla

A Kálmán Olgát fenyegető őrültet 1 nap alatt elkapták

Különös történéseknek vagyunk szemtanúi. És őszintén szólva már nagyon kezd elegünk lenni.

 

Tisztelt nyomozó hatóságok!

Íme  Bayer Zsoltot ért fenyegetések, HALÁLOS fenyegetések listája:

https://www.facebook.com/bayerzs/posts/1243674559368968?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202105

 

Íme Dömötör Csabát ért fenyegetések brutális listája:

https://www.vadhajtasok.hu/2021/05/05/kalman-olga-utan-domotor-csaba-is-megmutatta-milyen-fenyegeto-uzeneteket-kap

 

Tisztelt hatóságok! Érdeklődünk, hogy elkezdtek-e már hivatalból nyomozni a nyilvánosságra hozott durva fenyegetések kapcsán, és hány illetőt fogtak el eddig Bayer Zsolt és Dömötör Csaba esetében?

 

Füssy Angéla, a Pesti Srácok újságírójának gyermekét a betonon akarják végighúzni, egy nevét vállaló, Budapesten élő arabról van szó, aki a Facebook oldala szerint egy magyar villamossági cégnél dolgozik. Füssy Angélát évek óta fenyegetik, EGYETLEN ügyben SEM kaptak el SENKIT!
Miért nem?

 

Kálmán Olgát is megfenyegették, és érdekes módon, 1 nap alatt meglett az elkövető!

 

Hát nem érdekes? Itt valakik politikai alapon válogatnak az ügyek között? Vannak fontosabb ügyek, és kevésbé fontosabb ügyek, aszerint, hogy kiről van szó? Ha egy jobboldali újságíróról van szó, soha nincs meg az elkövető! Miért nincs meg? Ha valaki Kálmán Olgának ír fenyegető üzenetet, azt 1 nap alatt elkapják. Ha mi feljelentjük hasonlóan durva fenyegetésért Homonnay Gergelyt, a Rendőrség elutasítja a feljelentésünket! Ha mi Pápai Gábort feljelentjük a gyalázkodó, gyűlöletkeltő, és keresztényellenes rajzai miatt, a tisztelt nyomozóhatóságok elutasítják a feljelentést! Vejkey Imre KDNP-s képviselő arcába pedig a bíró belenevet, beleröhög, hogy ez bizony egy vicces grafika volt. Nem, nem volt az!

Tisztelt illetékesek! Tisztelt belügyminiszter Úr!

Önök, Ön szerint ez rendben van így?

Mert szerintünk nagyon nincs! Amennyiben Magyarországon az igazságszolgáltatás politikai alapon válogat az ügyek között, ha és amennyiben egy baloldali politikust ért fenyegetést azonnal 1 nap alatt megoldanak, míg egy jobboldalit ért hasonlóan durva támadás ügyében még évek múltán is nyomoznak, és nincs eredmény, akkor itt véleményünk szerint nagyon nagy bajok vannak! Súlyos bajok!

Nem lehet ugyanis az igazságszolgálgatás balliberális befolyás alatt, sem semmilyen politikai befolyás alatt! Mi nem állítunk, mi kérdezünk! Nem értjük a fent említett dolgokat ugyanis, és a magyar jobboldal türelme egyre csak fogy….

Elvárjuk a hatóságoktól, hogy hasonlóan gyors nyomozás keretében elkapják a Füssy Angélát fenyegető őrültet!

Hajrá!

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megint egymást marják – Hont Bandi véleménye Balaványról: ezt a típust valahol a gyáva féreg és a hazug disznó között kell keresni.

Bayer: ha versenyeznénk, ki kapja a legtöbb fenyegetést, dobogós lennék