in ,

Az „elszigetelt” Szijjártó Péter március végén Oroszországba látogat

Meghívást kapott az Atomexpóra, amelyen örömmel részt vesz.

„Igen, meghívást kaptam az Atomexpóra, amelyen örömmel részt veszek, mert Oroszország és Magyarország együttműködése az atomenergia területén nagyon sikeres”

– mondta a miniszter az antalyai diplomáciai fórumon.

A békés atomenergia egyik legnagyobb nemzetközi fórumát, az Atomexpó-2024-et március 25-26-án rendezik meg Szocsiban, a Szíriusz szövetségi területen, a Szíriusz Tudományos és Művészeti Parkban. A rendezvényen kormányzati szervek vezetői, a globális nukleáris ipar legnagyobb vállalatai, állami szervezetek és nemzetközi szakértők vesznek részt.

Az idei fórum fő témája a „Tiszta energia: a jövő közös megteremtése”. A tervek szerint megvitatják az atomenergia szerepét az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló nemzeti stratégiákban.

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

 
Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

Vucic kemény üzenetet küldött: szerinte a nyugati államok azt szeretnék elérni, hogy Szerbiában baloldali bábkormány legyen

Megszólalt az új köztársasági elnök felesége