in ,

Az ellenzék gördeszkás provokátora nagy igyekezetében egy villamosmegállót is szétvert – videó

Egy villamosmegálló is megsínylette a „békés” ellenzéki demonstrációt

A bevándorláspárti ellenzék „mártírja”, Mohácsi Márk nem csak a rendőrökkel packázott a decemberi tüntetéseken. Az Origo felvételén jól látszik, hogy az agresszív demonstrálók szabályosan szétvernek egy villamosmegállót. Hogy mit ártott a megálló a sorosista tüntetőknek, az nem derül ki a videóból.


 

Az viszont annál inkább kivehető a felvétel alapján, hogy a demonstrálók között feltűnik egy ismerős arc is: Mohácsi Márk. Ő az az „ifjú forradalmár”, akiből az ellenzéki médiában megpróbáltak „mártírt” faragni. Csakhogy (ahogyan az a 888 felvételein is jól látszódik) az ő esetében szó sincs semmiféle mártíromságról. Mohácsi szándékosan provokálta az egyenruhásokat. Először egy rendőrautó útját állta el, majd megpróbálta magát elüttetni, s miután ez nem sikerült neki, egyszerűen nekirohant az egyenruhásoknak, s gördeszkájával elkezdte fenyegetni a rendőröket.

Az Origo videójából jól kivehető még, hogy az agresszív demonstrálók egy olyan emberre is rátámadtak, akinek láthatóan nem tetszett a fiatalok huliganizmusa. A férfit végül az egyenruhások menekítették ki a megállóból, nehogy meglincseljék a tüntetők.

Soros gördeszkás provokátora, Mohácsi Márk nem csak a decemberi tüntetéseken került elő az elmúlt időszakban. A civil törvény elleni tüntetéseken is feltűnt, félmeztelenül táncolt a Hír TV élő, helyszíni bejelentkezése idején.

 

(forrás: Nagy Gábor, 888.hu)

Apáti Bence a tünciző „diákokról” – Hogyan (nem) szúr ki az állam a hallgatókkal?

Durván elhasalt az RTL Klub a helyesírás jegén