in ,

Az elk__uk c. film pont olyan rideg gazembernek mutatja Dobrev Klárát, amilyen valójában is – Gubás Gabi alakítása hibátlan

Jó filmet láttunk

Végre mi is megnéztük. Sajnos a moziban nem volt lehetőségünk a premier során megnézni az Elkxrtuk c. filmet, de most bepótoltuk.

Mivel 2006-ban is tudósítottunk már a helyszínről (igaz, akkor még mindenszo.hu nem létezett), így van összehasonlítási alapunk a filmhez képest, noha a mozi köré egy politikai krimit építettek fel, fikciós elemekből is.

Először is tisztázzuk: a film jó! Nagyon jó! Izgalmas. Krimi. Nyomoznak, felgöngyölítenek, elmagyaráznak, és egyben emlékeztetnek is 2006-ra. Hiteles.

A főhősnő karakterfejlődése szépen ívelt, Gubás Gabi alias Dobrev Klára pedig lenyűgöző. Rövid kis epizódjai voltak, de többször is szerepelt a vásznon. A ruha, a viselkedés, az ékszerek, és a HANG, Dobrev Klára hangját olyan szinten utánozta Gubás Gabi, hogy le a kalappal.

 

A film jó, és izgalmas, csupán a végéről egyetlen dolgot hiányoltunk: az október 23-i eseményről nemcsak fotókat, hanem videókat is kellett volna mutatni, legalább 5 percben. Ütött volna.

 

Értékelésünk: 

Látvány: 9/10.
Sztori: 10/10.
Alakítások: 9/10.

 

Várjuk a folytatást, hiszen 2006. október 23 még nincs feldolgozva mozis szinten.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Így búcsúzik egy orosz művész a kivonuló multiktól! :)

Franciaország is a ferdeszájú, karlendítős Z. Kárpát botrányával foglalkozik