in ,

Az eddigi legócskább baloldali miniszterelnök-jelölt. Ezt nem fogod elhinni. Már megint hazudik – Márki-Zay úgy véli, hogy soha nem hívta vitára Deák Dánielt

Márki-Zay azt mondta: ő csak felhívta a politikai elemzőt, hogy „menjünk el egy közös műsorba”, de ez szerinte nem vita

Kecskeméten utcafórumozott Márki-Zay Péter, ahová elkísérte a Mediaworks Hírcentrum is.

Kérdésükre a baloldal miniszterelnök-jelöltje megerősítette korábbi álláspontját, miszerint katolikusként nem, de államférfiként támogatja a melegek házasságát. Márki-Zay azt is megerősítette, hogy kap külföldről pénzeket a kampányához. Az elszámolásban benne is van. „Magyar állampolgárok bárhonnan a világról utalnak, nagyon szépen köszönöm nekik” – finomította később Márki-Zay.

 

 

A miniszterelnök-jelölt azonban letagadta, hogy vitára hívta volna az elemzőt, annak ellenére, hogy erre nyilvánvaló bizonyítékok vannak. Erről annyit mondott: valóban felhívta Deák Dánielt, és felajánlotta neki, hogy „nézzük meg a hazugságait együtt”, egy közös műsor keretében. „Felhívtam, hogy menjünk el egy közös műsorba” – erősítette meg Márki-zay. Szerinte ez nem minősül vitára való kihívásnak. „Hazudik. Ugyanúgy hazudik, mint Orbán Viktor” – mondta Deákról Márki-Zay.

Ez az érvelés minket kísértetiesen emlékeztet arra, ahogyan Márki-Zay elhárítja azokat a vádakat, miszerint eltörölné a rezsicsökkentést, fizetőssé tenné az egészségügyet, bezárna vidéki egészségügyi intézményeket, vagy Indiába küldte volna szemműtétre a magyarokat. Ön hogy látja? Írja meg kommentben!

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Teljes agyhalál – Maki Zaj: az is ostoba, aki elhitte hogy ostobának tartom az embereket – Videó

Ujhelyi igazoltan is hazaáruló: a baloldal ezúttal szórólapokkal támadja Orbánt és Kaczynskit Brüsszelben