in ,

Asszonyverés ügy – Juhász Péter volt élettársa is megszólalt

A nő közleményéből kiderült, hogy az Együtt elnöke valótlanságokat állított róla, amiket teljes mértékben visszautasít

 

Bors periratokra hivatkozva a múlt héten azt írta, hogy Juhász Péter bántalmazta volt élettársát, és napokra bezárta egy lakásba.

Az Együtt elnöke szakításukkor arra hivatkozott, hogy a politikai küzdelmek felőrölték párkapcsolatát, és ezért hagyta ott az élettársát és három gyermekét. Juhász Péternek gyorsan lett új barátnője, korábbi élettársa pedig külföldre menekült. Amikor a nő hazalátogatott gyermekeivel, Juhásznál elszakadt a cérna. Begyógyszerezte az asszonyt, megverte és napokra bezárta a lakásba. Mindezt azzal magyarázta, hogy meg kellett beszélniük a párkapcsolatukat.

A politikus korábbi élettársa a Bors szerint a történtek után idegileg összeomlott, fizikailag legyengült. Gyermekei tartották benne a lelket, ezért erőt vett magán és igyekezett túllépni a történteken.

Miután a hírek napvilágot láttak, Juhász Péter egyből védekező pozíciót vett fel és büntetőeljárással, helyreigazítási perekkel, valamint polgári peres eljárásokkal fenyegetőzött. Végül kénytelen volt beismerni, hogy egy vita tettlegességig fajult a volt élettársával.

A nő most egy baloldali, Soros Györgyhöz köthető szervezeten keresztül üzent. A Patent Egyesület hozta nyilvánosságra Juhász Péter volt élettársának közleményét. A nő hangsúlyozta, hogy reményei szerint az ügyben majd a bíróság igazságot szolgáltat, mindaddig pedig igyekszik megvédeni gyermekeit a Juhász Péterrel folytatott jogvita bármely negatív következményeitől.

Hozzátette, mindazonáltal visszautasítja az Együtt elnökének azon állításait, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg vele szemben. Juhász még attól sem riadt vissza, hogy hazudjon három gyermekének édesanyjáról, csak hogy magát mentse.

Kénytelen vagyok ugyanakkor visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni.”

– írta közleményében.

(forrás: Tóth Dalma, 888.hu)

STOP! – A Fidesz felszólítja az ellenzéki pártokat, hogy támogassák a Stop Soros törvényjavaslatot!

Jobbikos szopóroller – Szakadhat a vásárhelyi Jobbik, nem akarnak Gyurcsányékkal együttműködni