in , ,

Apáti Bence – Fordul a szél a német közvéleményben!!

„Észak-Rajna–Vesztfáliában nincs helye a gyűlöletnek és az erőszaknak. A sokszínűség a mi tartományunk fő jellegzetessége”.

„Észak-Rajna–Vesztfáliában nincs helye a gyűlöletnek és az erőszaknak. A sokszínűség a mi tartományunk fő jellegzetessége”. Ezeket a veretes mondatokat Észak-Rajna–Vesztfália miniszterelnöke, Armin Laschet mondta, közvetlenül azután, hogy egy ittas és fenti mondataival nem feltétlenül egyetértő altenai lakos megpróbálta elvágni polgármestere, Andreas Hollstein torkát. Az emberölési kísérletre – kéretik nem kárörvendően felkacagni, komoly dologról van szó – egy kebabosnál került sor.

Hogy egy 17 ezret számláló, álmos észak-rajna–vesztfáliai kisvárosban, miért virágzik a kebabkereskedelem? Nos, erre mindjárt rátérünk.

De előtte pár mondat Altenáról. Altenáról a marki grófok miatt beszélhetünk egyáltalán. Ők voltak azok, akik a XIII. században építettek maguknak egy várat. Akkoriban ilyen, a legkevésbé sem nyitott módon védekeztek az emberek az ellenséggel szemben. Felhúztak egy nagy falakkal körülvett várat, kifizették a zsoldot a fegyverforgatásban jártas férfiaknak, és ezen óvintézkedések okán vidáman és gondtalanul hajthatták álomra okos fejüket. Na de ez már a múlt. Jelenleg a grófok elhülyült utódai a békés Közel-Keletről érkezett állítólagos menekülteket szállásolják el a híres Burg Altenában. Így illendő.

Nyilvánvalóan gyors internettel is ellátták a szíriai háború, a bangladesi gyerekmunka és a pakisztáni meleg elől egészen Altenáig menekülő, traumatizált, 18–28 éves, mohamedán vallású fiatalembereket, hiszen az iszlám állam gyilkolásra tanító oktatóvideói lassú internetkapcsolat esetén folyamatosan leállnak, illetve akadoznak. Altena egyébként tényleg rendkívül unalmas és álmos kisváros, amit mi sem mutat jobban, mint hogy az egyik leghíresebb nevezetessége egy „huzalmúzeum”.

A városkáról fellelhető képek tanúsága szerint van még egy körforgalom és egy templom is. A templomon egyelőre még megvan a kereszt. Merkel malmai lassan őrölnek. De ami késik, nem múlik.

Szóval, hogy szavamat ne felejtsem, ott tartottam, hogy egy helyi lakos, aki valami érthetetlen okból ragaszkodik a gyökereihez, a kultúrájához, és kebab helyett szívesebben fogyasztana káposztás vaddisznósültet, megpróbálta megkéselni azt a polgármestert, aki a sokszínűségben és a nyílt társadalomban hisz a hagyományosnak tekinthető nemzetállamokkal szemben. Andreas Hollstein polgármester úgy döntött, hogy a tartományokra kiszabott kvóta felett fogad be városába „menekülteket”. Erről a korszakalkotó ötletéről persze elfelejtette megkérdezni azokat a lakosokat, akik szavazataikkal a város vezetésével, uram bocsá’ védelmével bízták meg. Ez a jelenség egyébként mifelénk sem ismeretlen.

Bár az elmúlt hetek botrányai miatt Bogdán László cserdi polgármester legnagyobb bánatára celebkedés helyett kénytelen otthon, a falujában dolgozni, de azért nem volt olyan régen, hogy elfelejtsük: ő is hasonló terveket szövögetett. Akkoriban főállású celebként mondott nagyokat. Mellékállásban pedig nagy ritkán hazautazott mintegy dolgozni.

Amikor a főállásában kellett helytállnia, akkor jelentette be, hogy befogadná az Őcsényből „kiutált” menekülteket. Állítása szerint – amely állítást azóta mind az élet, mind a szemtanúk megcáfolták – a befogadás felajánlásra tett javaslata miatt megverték, leköpdösték, ezenkívül megpróbálták egy alkalommal elütni. Tényleg népmesei kategória, a Hír TV is levette a nagy mesemondót a képernyőről. Szóval hagyjuk is a celebpolgit.

Sokkal érdekesebb volt Kálmán Olga propagandista hisztérikus reakciója. Olga, aki világéletében a független és objektív újságírás egyik legtökéletesebb mintapéldánya volt, hónapokig erről beszélt. Minden beszélgetésbe valahogy beleerőszakolta mind Bogdán, mind az őcsényi panziós esetét. Aki esetleg elfelejtette volna: az őcsényi panzióssal az őcsényi lakosok egy lakossági fórumon emelt hangon beszéltek, és halmazatilag valaki kiszúrta a kisbuszának mind a négy kerekét.

„Most látjuk, hova vezetnek a Soros-plakátok”; „Az Orbán boszorkánykonyhájában kikotyvasztott gyűlölet megtette a hatását”; „A legsötétebb időket idézi az őcsényi lakosok reakciója”; „A gyűlöletpropaganda így teszi gyűlölködő emberekké az őcsényieket”; – így szuggerálta Olga asszony a Hír TV megfogyatkozott nézőit. Mi is olvashattuk, láthattuk liberális barátaink jajveszékelését, sivalkodását a tekintetben, hogy Orbán micsoda gyűlölködő, középkori országgá tette Magyarországot. Hogy a Soros-plakátok agymosása miatt elveszni látszik a régen demokratikus és liberális Magyarország.

Csakhogy az van, drága liberális barátaink, hogy Andreas Hollstein már a második olyan polgármester, akinek az egyik szavazója megpróbálta elvágni a torkát. 2015 októberében egy választópolgár Henriette Reker polgármester asszonyt támadta meg Kölnben. Az ő korszakalkotó javaslata volt, hogy a kölni nők ezentúl tartsanak távolságot a migráns férfiaktól, akkor biztosan nem lesznek molesztálás vagy nemi erőszak áldozatai. Ő is túlélte, mint altenai kollégája. De akinek nem Olga asszony mossa személyesen az agyát, hanem például minket olvas, az azt is tudhatja, hogy a német bűnügyi adatok szerint 2017-ben eddig minden napra jutott egy támadás valamelyik menekültszállás ellen.

Aztán az is a napokban történt, hogy a PAOK görög labdarúgócsapat ultrái Athénban megtámadták a Mohamed prófétát ünneplő pakisztáni bevándorlókat. Háromszáz huligán kezdte aprítani a mohamedán felvonulókat. Háromszáz huligán… Ízlelgessük ezt egy picit. Megtámadnak két migránstutujgató polgármestert, égnek a német befogadóhelyek, és görög huligánok fényes nappal rátámadnak a pakisztáni felvonulókra.

Ahol ezek az események megtörténtek, ott nem Orbán Viktor a miniszterelnök. Ezeken a helyeken egy árva Soros-plakát sincs. Sem Athénban, sem Kölnben, sem Altenában. Mégis ilyen dolgokra vetemednek bizonyos helyi lakosok. A libsi propagandisták és a libsi propagandisták által átmosott agyú liberális barátaink pedig hónapok óta őcsényeznek, sorosplakátoznak, vészterhesidőznek. Pedig akár olvashatnának és gondolkozhatnának is.
Ez esetben nem tűnnének ennyire tájékozatlan, agymosott, Orbán-fóbiás embereknek.

A szerző táncművész, publicista

(Apáti Bence, magyaridok.hu)

Szijjártó beszólt az alkesz Junckernek

SZÉP FOGÁS! – Magyarország besegít az olaszoknak: szíriai maffiózókat fogott el a rendőrség