in ,

Apáti Bence: a futárforradalom futóbolondjai

Az embernek óhatatlanul eszébe jutottak a 2006-os véres és kegyetlen oszlatások.

„A raszta »énekes« most a Margit híd utolsó ülve maradt foglalójaként került be a hírekbe, azonban nem teljesen saját jogon, hiszen egy kétéves forma kislányt tartott az ölében, még akkor is, amikor a rendőrök megpróbálták rábeszélni, hogy legyen kedves, hagyja szabadon a villamossíneket.

G-Rass erre természetesen nem volt hajlandó, csak sokatmondóan mosolygott, miközben a gyereket maga előtt pajzsként tartva élvezte a sajtó kiemelt figyelmét

Ezen a ponton az embernek óhatatlanul eszébe jutottak a 2006-os véres és kegyetlen oszlatások. Gyurcsány elmebeteg rendőrei finoman szólva sem bántak ilyen glasszékesztyűs kézzel a tüntetőkkel, Gergőkét először valószínűleg telibe fújták volna – magasról letojva, hogy kit vagy mit szorongat épp a kezében –, majd a szart is kiverték volna belőle.

A Fidesz alatt ilyen rendőri akcióktól persze nem kell tartaniuk a diktatúrázó libsiknek, ettől függetlenül azért mindenki beláthatja, hogy egy oszlatás kellős közepén végtelenül felelőtlen dolog egy törékeny kétévest ilyen módon veszélybe sodorni. Tömegben, egy oszlatás alatt bármi történhetett volna ugyanis.

Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy a kislány Komáromy saját gyereke, vagy csak kölcsönvette valakitől, ahogy azt 2015-ben a muzulmán migriktől látta a Keletiben, de nagyon remélem, hogy a gyermek édesanyja két büdös nagy pofonnal jutalmazta a palesztinkodó idióta hülyeségét.

Végül nem mondom, hogy nem szórakoztató a belpesti libsik estéről estére megvalósuló, különböző futóbolondok főszereplésével bemutatott műsora, de azért lassan már befejezhetnék.Kezd az embereknek elege lenni belőlük.”

 

(Apáti Bence)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

A román, hungarofób Parászka Boróka most Orbánozik és Putyinozik – Nem kéne

Mindenki nyugodjon le szépen a… : ezek a lehetőségek állnak Ön előtt, ha szeptember elsejétől nem katázhat tovább