in ,

Amikor pont egy komcsi gazember besúgó (Aczél “Acsádi” Endre) vádolja Balczó Andrást!

elképesztő

ACZÉL ENDRE MOST BALCZÓ ANDRÁST VÁDOLJA

Bevallom nagyjából akkor hallottam utoljára Aczél Endréről, amikor már a Népszabadság számára is vállalhatatlanná vált, mert Kiss László úszóedző ügyében azt írta a Facebook oldalára, hogy az erőszak áldozata “szeretett kefélni”.

Aczél Endre most Balczó Andársba rúgott bele néhányat. Mondjuk jókor, mert a legendás öttusázó éppen csütörtökön vette át a MOB és a MSÚSZ közös életműdíját. Háromszor nyert olimpiát, tíz alkalommal volt világbajnok és tizenkétszer győzött Európa-bajnokságon. Ha valaki, akkor ő megérdemelte az elismerést, hiszen ez az élet valóban mestermű. A díj átvételekor Balczó András felemelő beszédet mondott. Szabó Lőrinc, Ady Endre és még az Isten is benne volt.

És akkor a Facebookon előkerült Aczél Endre, s a díjátadóval kapcoslatos egyik poszthoz ő maga is hozzászólt.

Balczó kb. 40 éve a keresztény hit erkölcsi magaslatairól oktatja az országot, és tudomást se akar venni arról, hogy minden disznóságban benne volt. Holott nem volt a Jóisten kiválasztottja, hanem egy kiemelkedően tehetséges sportoló. Más. Egyik társától tudom, hogy mi zajlott az öttusázók sportuszodai pihenőszobájában a csajokkal. A fiúk is hárman voltak, nem jelentette fel őket senki. Megint más. Balczó NEM ment el Móna temetésére mert Móna anyja zsidó volt. Elég??+

Elég… Sőt! Sok is!

Mert az egy dolog, hogy Balczó András engem nem oktat semmiféle magaslatról, ez a legkevesebb. Hogy a tehetség és a kiválasztottság összefüggésben áll-e azt nem tudom, de hajlamos vagyok elhinni, hogy akad valamennyi. Balczó Andrást kedveli az Isten – ezzel talán kár vitatkozni. De aztán jönnek a vádak. Nem egyértelműen leírva, hanem ködösítve, általánosítva. Így vádolja meg a teljes öttusázó társadalmat… Aztán tovább is megy, mert állítása szerint Balczó András azért nem mert el valakinek a temetésére, az elhunyt édesanyja zsidó volt. Ez ugye azt jelenti, hogy Aczél Endre értelmezése szerint az öttusa történetének legnagyobb alakja antiszemita.

Szomorú…

Aczél Endre már megint a Facebookon éli ki magát. A saját érdekében el kellene kerülnie a jövőben a közösségi oldalt. Még a végén a Népszavánál sem kérnek majd többet belőle.
(Kecskés István, media.blogstar.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Vajon most miért nincs tüntetés?

És ez akkora baj? – Nem engedi be országába a műtétre váró terroristát az új osztrák belügyminiszter