in ,

Álpolitológusok – Pulai után szabadon – Ágh Attila elvtárs: az Orbán-rezsim összeomlása

Döbbenet

Wishful thinking, azaz vágyvezérelt újságírás kimaxolva. A “fej-fej mellett a két nagy tábor” féle Pulai álpolitológus után itt van Ágh Attila elvtárs álpolitológus.

Ágh Attila igazi boomer politológus, én még a 2000-es évek elején is láttam már okoskodni. Az a tipikus MSZMP fejű kommunista. Biztos otthon egy rendes bácsi, nagypapa, meg minden, akinek vannak hobbijai, lehet, hogy még jó ember is, és nem szarember. Viszont hazugságokat ír, meg vágyait fogalmazza meg, emígyen:

 

Az Orbán-rezsim összeomlása

Továbbá:

Újabb végponthoz érkeztünk, a jelenlegi társadalmi kapacitás már nem elég az európai típusú működéshez, éles versenyben vagyunk Bulgáriával az Unióban az utolsó helyért.

Valamint:

És végül, negyedszerre, az Orbán-rezsimmel belépett a siserahad, az új undokok beáramlásával megjelent az udvaroncok mohó és agresszív nemzedéke is. Az ős-fideszeseké volt a diadalmenet, az övék lesz a gyászmenet. A sáskahadra épülő kormányzás sikertelensége már a kovidválság idején nyilvánvalóvá vált, mivel a kormányzatban csak egyetlen minisztérium működőképes, a Rogán-féle propaganda-minisztérium, ami még ezt a borzalmas válságkezelést is el tudta mismásolni. Csak a propagandagépezet működik, a legkártékonyabb tevékenység a legmagasabb fokon, míg a legfontosabb tevékenységek, az egészségügyi ellátás és a közoktatás a legalacsonyabb fokon.

Ha még ezek után sem szúrtuk szíven magunkat, nem ugrottunk ki a leredőnyözött csukott ablakon, nem világítunk a sötétben benzintől leöntve égő fáklyaként, akkor Ágh még folytatja:

 

A NER a Nemzeti Függőség Rendszerének álneve, hiszen a személyes, újfeudális függések rendszere az egész társadalmat áthatja. A társadalom működését, az emberek normális életvitelét lebénítja a nagyvezértől a kis falvak polgármestereiig lehatoló szervilizmus és a korrupció kényszerházassága. A társadalmi mozgósító szerep itt a maga legszélesebb mivoltában jelentkezik a pénzcsapok elzárása után mint össztársadalmi felháborodás a senkik siserahadával szemben, hiszen megtestesülnek és lelepleződnek az apróbb paraziták is. Ezzel megrokkan és szétmorzsolódik a tökéletes autokrácia élősködő rendszere, véget ér a sáskajárás, és alul-fölül összeomlik a társadalom minden zegét-zugát átfogó rendszer.

És még:

Az Orbán-rezsim azért mégiscsak vitte valamire a nemzetközi tekintély terepén is, mert pária lett a demokratikus világban, pofozóbaba a kormánynyilatkozatokban, a nyugati közvéleményben és a nemzetközi publicisztikában, végül a kézenfekvő negatív példa a politikai vitákban. Ide jutottunk az összeomlás előtt, de az Orbán-rezsim csúfos összeomlásával nemcsak hazánk polgárai, hanem a széles nemzetközi közvélemény is nagyon meg fog könnyebbülni.”

Eddig Ágh elvtárs szózata.

Szegényt, még az Ág(h) is húzza. Orvos látta már?

Szerintünk kiszökött valahonnan, mindjárt szólunk az illetékeseknek: NŐŐŐŐŐVÉRKE!

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Szijjártó Péter üzent a horvátoknak: „Dehát mi jó barátok vagyunk”

      Megjött a szürke pulcsis Kéri László elvti is: Orbán Viktor egy igazi kaméleon