in ,

Áll a bál az index.hu-nál! Kivágták Dull Szabolcsot a laptól, mint macskát…

Egyelőre leverték a palotaforradalmat az Indexben, a szivárogtató Dullt kitették az igazgatótanácsból, de azért tovább lökdösődik a ballibsi vezetés a ballibsi szerkesztőséggel

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a balliberális Index szerkesztősége pánikba esett, miután a lap balliberális igazgatótanácsa azt szerette volna, ha terveket készítenek a hosszú távú fenntarthatóságra, mivel úgy értékelték, a tőlük független hirdetésszervező cégre, az Indamédiára nem számíthatnak feltétlenül. A lökdösődés ma ott tart, hogy a lap munkatársait önkívületbe és önsajnáltatásba hergelő Dull Szabolcs főszerkesztőt kitették az igazgatótanácsból.

Az Index kistestvérére, a 444.hu-ra bízták a felek, hogy tájékoztassa a lap sorsa miatt aggódókat, hogy hogy áll most a mérkőzés a szerkesztőség és a lapot birtokló alapítvány között. A blog arról számolt be, hogy mivel csak egy koncepció volt, amit Dull Szabolcs főszerkesztő a nyilvánosság elé tárt, ezért kitették az igazgatótanácsból. A 444.hu azt is tudni véli, hogy a Simicska-érában kialakított modell (amit akkor a függetlenség zálogának tekintettek) további konfliktusokat is tartogat, és elképzelhető, hogy további meghatározó ballibsi személyiségek távoznak.

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Brávó! A nyár kellős közepén a Momentum bezárta Göd termálfürdőjét!

Friss! Így issza Trump a baloldal könnyeit! Videó