in ,

Alföldi Orbán Viktort gyalázta a Békemenet miatt – Szerintünk meg maradjon csendben, és inkább rendezzen

Inkább rendezzen

Ízlések és pofonok. Valakinek ikon Alföldi Róbert, van, akinek meg egy tehetségtelen ócska ripacs. Mi az utóbbiakkal értünk egyet. Szerintünk szar rendező, és több magyar művet is meggyalázott, pl. az István a Király darabot is megszégyenítette, amikor a darab végén vaskoronába zárta a magyarokat. Szégyen.

Szóval szerintünk Alföldi rendezőként is szar, és magyarként is szar. Szarmagyar.

 

Azért írjuk, hogy szar magyar, mert sajnos ő is magyar.  Legalábbis itt él, a nyelvünket beszéli, itt adózik….stb. De szívében Alföldi sosem volt magyar. Idegenszívű, mint a bolgár Dobrev, vagy az “afgán” Szabó Timi, vagy amerikai mint Maki Zaj, és Cseh Katalin, esetleg Daniel T. Berg.

Ezek nem magyarok. Szívükben legalábbis nem.

Pont ez az Alföldi gyalázza Orbán Viktort és nevezi érzéketlennek a beszéde miatt a miniszterelnököt. Hogy nem emlékezett meg az áldozatokról! PEDIG IGEN! Ukrán és orosz anyákról beszélt Orbán Viktor, szinte végig erről szólt a beszéd, a háború és a szörnyűséges következmények ellen szólalt fel a miniszterelnök.

Alföldi más beszédet nézett, vagy csak egyszerűen annyira elfogult politikailag, hogy direkt hazudik.

 

Szégyen.

Alföldi inkább rendezzen, és politikai ügyekben fogja be a száját! Nem ért hozzá!

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Varga Mihály rendet tesz a liberális fejekben: a baloldal negyvenszer emelt adót, a kormány nyolcvanszor csökkentett 2010 óta

Hoppá! Baloldali kerületek korrupciós ügyeit leplezheti le Anonymus – videó