in , ,

Ákos megszólalt migráns ügyben! – Ákos: A migráns-betelepítés hívei szembemennek a józan ésszel

A Nyugat lázad a nyugati értékek ellen, kitermelve ezzel a józan ésszel teljesen ellentétes látszatmegoldásokat.

Kovács Ákos ÁKOS zenész 2017.11.16. Fotó: Horváth Péter Gyula

Ákos: A migráns-betelepítés hívei szembemennek a józan ésszel

A Nyugat lázad a nyugati értékek ellen, kitermelve ezzel a józan ésszel teljesen ellentétes látszatmegoldásokat. Ilyen káros ostobaság, hogy az Európában meg nem született gyermekeket a brüsszeli döntéshozók migránsokkal pótolnák, hogy fenntartsák a társadalmi ellátórendszereket. Ezzel a darabszám ugyan meglehet, de megoldást nem hoz – mondta egyebek mellett az EchoTV Napi Aktuális című csütörtöki műsorában Kovács Ákos.

A Kossuth-díjas zenész szerint számos alkalommal azért kapott kemény kritikákat kijelentései miatt, mert a körülöttünk lévő világ változott meg olyan szürreális módon, hogy a logikus gondolkodás, az egyszerű kérdésekre adott egyszerű válaszok manapság már devianciának számítanak.

A nyakatekert, polkorrekt óvatoskodás egyik következménye, hogy elfelejtjük ünnepeinket is: a Nyugat elvárásainak megfelelően ma már sokan nem boldog karácsonyt, hanem „fenyőünnepet”, „télünnepet”, év végi szabadságolási időszakot kívánnak egymásnak, ezzel azonban a nyugati társadalom épp azokat a gyökereit veszíti el, amelyek miatt korábban olyan sikeres lett.

Európa keresztény gyökerű, és aki ezt tagadja, az épp a sok évszázad alatt kialakult kultúránkat, az abból adódó, a világban kialakult súlyunkat nem veszi figyelembe

– vélekedett Kovács Ákos.

Az Európa jövőjét a migránsok tömeges betelepítésében látók nagyon jól tudják, hogy káros amit tesznek, annak ellenére foglalnak állást a józan ésszel szemben, hogy közben tisztában vannak tevékenységük romboló hatásaival

– mondta az előadó. Ákos szerint ennek egyik oka, hogy manapság a politikai-társadalmi viták már nem olyanok mint korábban: régebben a különféle álláspontokat egy bizonyos szintig közelíteni lehetett egymáshoz, amiből megoldások születhettek. Ma már a hangadó liberális, polkorrekt elit meghallani sem akarja mások véleményét. Ők tagadják, hogy lennének európai értékek, így azokat szerintük nem is kell megvédenünk.

A politikailag korrektnek nevezett közbeszéd épp azt akadályozza meg, hogy nevükön nevezzük a dolgokat, ennek előképe pedig már ott van George Orwell 1984 című regényében

– vélekedett Kovács Ákos, aki szerint nem kötelező mindannyiunknak elfogadni a gondok, jelenségek hasonló megközelítését. A műben szereplő szópusztító, a megszállott értelmiségi megfelelője már a Bibliában is szerepelt, ott farizeusoknak nevezték őket.

Forrás: EchoTV. Fotó: Horváth Péter Gyula/PestiSrácok.hu
(pestisracok.hu)

Ebből is nagy sivalkodás lesz odaát – Tovább csökken az államadósság jövőre

A világhírű színész, Robert Pattinson véleménye a Terror Házáról