in ,

Akkor most elmondjuk mi történt pontosan június 9-én – Visszavertünk egy újabb nemzetközi támadást

A képlet egyszerű

Nem viccel a nemzeti oldal, amikor arról beszél, hogy „dollárbaloldal”, meg „dollármédia”. Mögötte valós tartalom van, csak sokaknak nincs teljesen elmagyarázva. Mi most segítünk egy kicsit.

 

Van ez a Gyuribá’, aki már nagyon öreg, most van a kis fiacskája az Alex, aki pedig friss erő, új seprő jól seper, ezért képes durvulásra, bármelyik országról legyen szó. Főleg, ha Magyarországról.

Ha nem mond le időben Novák Katalin, ha a Fidesz a választások előtt 3 hónappal nem oltja el a külföldről szervezett szított és irányított tüzet (kegyelmi botrány), akkor szerintünk az eredmény most kb. így nézne ki:

Fidesz: 38%.

Tisza: 35%.

 

Úgy kb. ez lett volna és lehet, hogy már ma nem Orbán Viktor lenne a miniszterelnök. Mert mi is történt? A nemzetközi szervező erők (fogalmazzunk most csak így) látták, hogy Maki Zaj elbukott. A Jobbik áttolása balra: elbukott. A Feri vezette ellenzék: elbukott. Ezért cserélni kell. Ügyeket kell generálni, be kell szervezni oda embereket (Magyar Péter), aki nem tud róla, hogy be van szervezve, mert ez is azoknak a módszere: nem is tud róla. De már nekik dolgozik.

A Fidesz és Orbán Viktor 30 évig építette és építi a Fideszt, ez meg a semmiből 30%-ot ér el? Ugye tudja mindenki, hogy ilyen a világon nincs! Illetve de, ha kap egy „kis” hátszelet.

 

Így néz ki a hátszél, mutatjuk:

a semmiből azonnal lesz 300 ezer követőd. Minden bejegyzéshez, a legbénábbhoz is jár kb. 30 ezer lájk, a választás napján pedig 52 ezer (!).  Jól fel lett csavarva hát az elérés. Orbán Viktor oldala 1.3 millió követően rendelkezik. A legjobb bejegyzéshez is max 15 ezer lájk „járt”, de átlagban inkább csak 5-8-10 ezer. Mi a lényeg? A miniszterelnököt „lecsavarták”, meg persze a többi nemzeti oldalon állót is. Aki a közösségi médiában több embert elér, több emberhez eljuttatja a gondolatait, az nyer. Biden többet költött anno (+csalás), mint Trump és nyert. Ez ilyen egyszerű.

Na, ezért fontos, hogy van Megafon, mert nemcsak középre szól, hanem a jobboldali tábort is tájékoztatják vele, nem kicsit. Ezért is van továbbra is szükség a Megafonra, de meglátásunk szerint új, hasonló, közösségi médiában működő jobbos influenszerképzőt létre kell még hozni: készülni kell 2026-ra.

 

No, ez volna a rövid tanulság. A Fidesz bukott kb. 4-5%-ot ezzel a nemzetközi beavatkozással, de mégis meg tudta tartani mandátumászámolás alapján a kétharmadot: ami NEM semmi! Visszavertük az újabb nemzetközi támadást!

 

mindenszo.hu


 

 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

Továbbá reméljük győz az igazság és június 9-én egy ilyen erkölcstelen, tisztességtelen, elvtelen ember nem lehet többé polgármester!

 

mindenszo.hu

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

Drogos és bűnöző polgármesterek Budapesten – Ennek ellenére az EP választás eredménye ismét kétharmad! Íme a részletek

A minket 4.5 millióra perlő, gusztustalan életmódot folytató Wittinghoff is nyert Budaörsön