in ,

Aki a képen látható embert látja bringázni, meneküljön! Állítólag nem ismeri a KRESZ-t!

Meneküljön, ki merre lát

A Ripost információi szerint Karácsony Gergely főpolgármester többször is nekifutott a jogosítvány megszerzésének, ám sosem sikerült neki. A lap feltételezése szerint ez is közrejátszhat abban, hogy Karácsony számos esetben az autósok hátrányára döntött közlekedési kérdésekben, mint fogalmaznak: „Nyilvánvalóan valamiféle zsigeri ellenszenv vezeti a főpolgármestert az autósokkal kapcsolatban.”

A lap megtalálta Karácsony egykori oktatóit, akik a forgalomban, a gyakorlati oktatáson láthatták Karácsony Gergelyt vezetés közben. A Ripost szerint az oktatók arra emlékeztek, hogy folyton bizonytalankodott a későbbi főpolgármester, nem merte felvenni a tempót és egy esetben nem tudta eldönteni egy útkereszteződésben, hogy kinek van elsőbbsége.

„Olyan volt, mintha nem látna rendesen” – idézte fel az egyik gépjárműoktató, amelynek kapcsán még arra is rákérdezett, hogy minden rendben van-e a szemével, tényleg megkapta-e az orvosit.

A Ripost forrásai bizonytalanok voltak abban, hogy pontosan hányszor is bukott meg Karácsony, de az biztos, hogy több alkalommal is. A lap szerint kétszer bizonyíthatóan próbálkozott, ám olyan forrást is megszólaltatott a Ripost, aki szerint négy alkalommal is megbukott, mert másik autósiskolában is megpróbálkozott.


Tehát aki a képen látható ember látja biciklin, meneküljön, mert a KRESZ-t ezek szerint nem ismeri!

 

(magyarnemzet.hu, mindenszo.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Momentum? Ne nevettessetek!

Hoppá! A Magyarságkutató Intézet kiáll Vidnyánszky Attila mellett