in ,

Akasztásról beszélt az ellenzéki hódmezővásárhelyi jelölt, Márki-Zay Péter

A Blogstar ír arról, hogy Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi ellenzéki polgármesterjelölt egy lakossági fórumon meglehetősen félreérthető összefüggésben beszélt a lámpavasakban rejlő lehetőségről.

A magát keresztény-konzervatívnak bemutató, kissé paranoid politikus szerint a kandellábereket nem csak plakátok ragsztására lehet használni. Vagyis, a maga gyáva módján, de egyértelműen akasztásról beszélt, a szövegkörnyezetből az is nyilvánvaló, hogy a kormánnyal kapcsolatban. Az is kiderült, hogy nincs baja az uniós betelepítésekkel sem. Vagyis, az esélytelenné vált ellenzék egyik helyi jelöltje a kormánnyal szemben erőszakot, Brüsszel kapcsolatban engedelmességet képzel el.

 

Nem akarom mondani, hogy a kandellábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül.

Így fogalmazott Márki-Zay Péter egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon. A település polgármesteri székébe ácsingózó ellenzéki „szuperjelölt” a Blogstar cikke szerint a lámpavasak nem rendeltetésszerű használatáról amolyan forradalmi kontextusban beszélt. Ez a felvételen 1 óra 10 perc után hallható.

 

Egészen pontosan azt mondta,

nem is akarja részletezni, hogy ezzel a kormánnyal mi mindent csináltak volna az írek, a skótok,a lengyelek, a baszkok, vagy a franciák.

Ezek után vetette fel, hogy a kandellábereket nem pusztán a plakátok kiragasztására lehet használni. Márki-Zaynak a kifejezetten fenyegető kiszólása mellett arra is jutott ideje, hogy kifejtse: elfogadhatónak tartja, hogy az Európai Unió akarata szerint (értsd: kvóta) telepítsenek be embereket Magyarországra. Ez a felvételen 54 perc környékén hallható.

Szeretném megőrizni a kereszténységet, de a menekültekkel emberségesen kell bánni, akár bekopognak, akár az Európai Unió szeretné, hogy beengedjék őket, Magyarország érdekétől függetlenül.

Az ellenzéki politikus lámpavasakról és kvótáról alkotott sajátos nézetei eddig nem voltak ismertek, nem úgy kissé paranoid hajlamai. Márki-Zay volt az, aki korábban azt állította, hogy Hódmezővásárhelyen közterületi kamerákkal figyeltetik meg, illetve, hogy azért rúgták ki az állásából, mert jelöltette magát.

Természetesen mindkét ügyben kiderült, hogy Márki-Zay hazudott (itt és itt).
(origo.hu)

Villámelemzés – A kutyát sem érdekli sem az OLAF sem az ELIOS „ügy”

A HVG bérkommentelői is akasztanának