in ,

Agyhalál – (videó) Szanyi megint ihatott – Szanyi újra a hazájára támadt – tömeggyilkos diktátorokhoz hasonlította Orbán Viktort + videó

Angol nyelven Hitlerhez, Leninhez és Sztálinhoz hasonlította a magyar miniszterelnököt Szanyi Tibor

Angol nyelven Hitlerhez, Leninhez és Sztálinhoz hasonlította a magyar miniszterelnököt Szanyi Tibor Brüsszelben egy nemzetközi könyvbemutatón.

A rendezvény egyike volt az egymást követő eseményeknek, ahol hazugságokkal, féligazságokkal járatják le hazánkat. A magyarul jól beszélő, de magyarságát tagadó szélsőbaloldali újságírót, Stephen Ozsvathot az Európai Szocialista Párt hívta meg az Európai Parlamentbe – jelentette brüsszeli tudósítónk, Velkovics Vilmos.

Adolf Hitlerhez és Sztálinhoz hasonlította a magyar miniszterelnököt a Magyar Szocialista Párt európai parlamenti képviselője, aki már többször visszautasította, hogy lázítana Brüsszelben hazánk ellen. Szanyi Tibor, aki korábban feldarabolta volna a határkerítést, lerománozta az erdélyi magyarokat, most újságírói kérdésre válaszolva hasonlította diktátorokhoz Orbán Viktort.

Szanyi Tibor a magyar származású Stephen Ozsvath újságíró előadásán vett részt, aki adatok és tények nélkül hosszan sorolt vádakat Magyarország ellen. Egyebek mellett nevetségesnek nevezte a déli határkerítést, és a Soros Györgyhöz köthető szervezeteket hozta példaként a civil szervezetek üldözésére.

A Helsinki Bizottságot és a Migration Aidet, amelyek tisztességes jogi eljárást biztosítanak a menekülteknek politikai támadások érik. A kormány ellenségeket kreál és félelemgyárat üzemeltet – erről beszélt a szélsőbaloldali szerző.

Ozsvath a Soros Györgyöt ábrázoló plakátokat úgy értelmezte, hogy a kormány szerint a gazdag zsidók pénzelik a migrációt. Kijelentette, hogy a kormány kézivezérléssel szerkeszti a híreket, amit egyébként a Klubrádió egyik műsorvezetőjének, Bolgár Györgynek a képével illusztrált. Adatokat és tényeket mellőzve felhozta az Elios közvilágítási projektjeit, azt állította, hogy a magyar kórházak koszosak, és nincs WC-papír.

A rendezvényen felszólalt az a Roza Thun lengyel néppárti képviselő, aki megszavazta a Lengyelországot elítélő határozatot és a német szocialista Birgit Sippel, aki az uniós források elvonásával fenyegette meg hazánkat

Vannak kötelezettségeink, el kell vennünk pénzt, mert ez a kormány nem tartja tiszteletben a szabályokat és az európai értékeket, szóval le kell csökkentenünk az EU-s támogatásokat
 – mondta Birgit Sippel.

A Fidesz korábban arrakérte a szocialistákat, állítsák le lejárató kampányukat, mert a magyar EP-képviselők a magyar választóknak tartoznak felelősséggel, magyar érdekeket kell szolgálniuk.

ECHO TV – A nemzet hangja

 

(videó) Kiderült, valójában miért fagyott le a müezzintől Vona Gábor

HIVATALOS – VÉGE a finnugor elméletnek – DNS-vizsgálat bizonyítja az Árpád-háziak nem finnugorok