in ,

Agyhalál – Tóth Bertalan tagadja, hogy járvány van, szerinte csak Orbán próbálja magához ragadni a hatalmat

Az MSZP-nek továbbra sem erőssége a helyesírás, a párt elnöke a Hírklikk nevű nyíltan MSZP-s blogra írt egy posztot, amiben megint sikerült nagyot alkotnia.

Az MSZP-nek továbbra sem erőssége a helyesírás, a párt elnöke a Hírklikk nevű nyíltan MSZP-s blogra írt egy posztot, amiben megint sikerült nagyot alkotnia. Bár azóta javították a cikk címét, az URL-kód nem felejt, valamint maradt az utókor számára egy csodálatos képernyőfotó. 

Szombat este Tóth Bertalan billentyűt ragadott, hogy aztán kiadja magából minden dühét. Az ellenzéki politikus a koronavírus okozta veszélyhelyzetből próbált meg minimális politikai hasznot kicsikarni és leszögezte, hogy az Országgyűlés jövő heti ülésén

 

az MSZP nem lesz partner abban, hogy segítséget nyújtson egy olyan törvény elfogadásához, amely határozatlan időre kiszolgáltatná Magyarországot, a magyar embereket Orbán Viktor szeszélyeinek.

Már az is csodálatos, ahogy a szoci pártelnök egy kisebb nemzetárulást követ el és ezzel veszélybe sodorja Magyarország jövőjét és azt, hogy milyen gyorsan sikerül legyőzni a vírust, azonban ennél van egy sokkal szebb momentum is: a cikk eredeti címe az, hogy “Tóth Bertalan: nem szavazzuk meg Orbán tejhatalmát!” Ugye, Tóth a teljhatalom szóra gondolt, csak megint nem volt a közelben az a fránya helyesírási szótár.


 

Nem először szaladnak bele “maszopos” politikusok ilyesfajta pofonba. Ki ne emlékezne arra, mikor Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó olyan papírlapokat tartott maga elé, amin az állt, hogy “Képviselőkbe folytani a szót illendő?”. Itt csak a j-t sikerült ly-ra cserélni. Bangóné nem egyszer vizsgázott elégtelenre, egy tavaly márciusi tüntetésen képtelen volt azt leírni, hogy “minket”, hiszen kifelejtett egy betűt.

Amúgy a Hírklikknek is jár a pacsi, amiért készségesen lejáratták a főnöküket, bravó! Engem már csak az érdekelne, hogy ez vajon laktózmentes tejhatalom-e. 

Kiemelt kép: Horváth Péter Gyula/ PS

(Bokor Gábor, pestisracok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Ezek a vírusnak drukkolnak – A DK is felzárkózott az MSZP-hez, nem szavazzák meg a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot

A koronavírust elősegítő tényezők: DK, MSZP, Jobbik, Párbeszéd