in , ,

Agyhalál – Migránsszállót csinálhat az egykori kórházból Rákospalota DK-s polgármestere

Elképesztő

Napirendre sem volt hajlandó venni Budapest XV. kerületi DK-s polgármestere azt az előterjesztést, amely azt indítványozta, hogy a helyi képviselőtestület határozatban jelentse ki, semmilyen körülmények között nem támogatja a migránsok betelepítését a kerületbe. Hajdu László polgármester, aki húsz éves szocialista országgyűlési képviselői múlttal jelenleg DK-s színekben képviselőjelölt, azzal indokolta a képviselői előterjesztés elutasítását, hogy semmilyen politikai természetű kezdeményezésnek nem ad lehetőséget a kampány időszakában.

Ugyanakkor jól emlékszünk, Hajdu László egyszer már nyilvánvalóan a migrációpártiak mellé állt, amikor a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnökének migrációval és kötelező betelepítés elleni kiállását élesen bírálta. A kerületben sokan attól tartanak, hogy a Soros-szervezetek a jelenleg baloldali többségű önkormányzat közreműködésével az évtizedek óta üresen álló orosz kórház épületegyütteséből akarnak migránsszállót kialakítani.

Brüsszel olyan határozatot akar tető alá hozni, amelynek értelmében az unió területére lépő migránsokat szétosztanák a tagországok között. Mégpedig úgy, hogy a betelepítések célpontjai elsősorban azok a tagállamok lennének, amelyek eddig nem, vagy kevés migránst fogadtak be, és ilyen hazánk is. Ezzel párhuzamosan a helyi közösségeinkben is egyre- másra jelennek meg olyan szervezetek, amelyek a bevándorlást kívánják előkészíteni és elfogadtatni, miközben a magyar emberek elsöprő többsége egyértelműen kifejezte, nem akarja, hogy hazánk bevándorló-ország legyen

– idézte előterjesztésében Lehoczki Ádám fideszes önkormányzati képviselő a Megyei Jogú Városok Szövetségének állásfoglalását. A képviselő két határozati javaslatot nyújtott be. Az első szerint csatlakoznak a Megyei Jogú Városok Szövetségének fenti állásfoglalásához, és kijelentik, hogy egyetértenek annak tartalmával. A második szerint a képviselőtestület úgy dönt, hogy elutasítja a bevándorlók XV. kerületbe telepítését.
(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

BRÉKING! – Még el sem kezdődött a választás, máris csaltak – Nyomoznak Márki-Zay kampányoldala miatt

„A Jobbik messze a legkorruptabb párt”