in ,

Agyhalál – Magyarországon nem találtak, így külföldön keresnek szavazókat a Liberálisok. Az 1% -os viccpárt „kemény” kampányba kezdett…

Viccpárt

Magyarországon nem találtak, így külföldön keresnek szavazókat a Liberálisok

Kampányt indít a Magyar Liberális Párt a magyarországi állandó lakcímmel rendelkező, de külföldön élő magyar állampolgárok választási mozgósítására.

A „Szavazz haza!” néven induló kampányról a párt elnökhelyettese, Sermer Ádám elmondta, hogy igazságtalannak tartják a jelenlegi választási rendszert, mert szerintük a kormány a levélben történő szavazással a határon túl élő magyaroknak egyszerű lehetőséget ad a nekik tetsző szavazatok leadására, míg a külföldön dolgozó magyarok voksolását technikai nehézségekkel hátráltatja.

Fodor Gábor és csapata

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A Liberálisok a kampányukkal a Magyarországon élők figyelmét is fel akarják hívni arra, hogy győzzék meg külföldön dolgozó rokonaikat, barátaikat a szavazás fontosságáról, mivel Magyarország szerintük csak egy kormányváltással indulhat el a liberális nyugat-európai országok felé.

Sermer a sajtótájékoztatón azt is elárulta, hogy a kampányukhoz az Európai Liberálisok Közösségétől is segítséget kérnek, továbbá a magyar „demokratikus ellenzék” pártjainak, valamint a civil szervezeteknek a támogatását is várják.
(Bertha László, 888.hu)

Lengyel – magyar barátság – Magyarország kiáll Lengyelország mellett, és persze megint beszóltunk Brüsszelnek. Joggal.

Stabil agyhalál! – V18 néven akarják őskomcsik, és bukott Soros-csicska libsik elzavarni Orbán Viktort