in , , ,

Agyhalál – Kilenc pontos bevándorlás kampányt indított az Amnesty International a gazdasági bevándorlók befogadása és letelepítése érdekében.

Ez már agyhalál a köbön

Az Amnesty újabb bevándorlás-kampánnyal pusztítaná el Európa maradékát

Kilenc pontos bevándorlás kampányt indított az Amnesty International a gazdasági bevándorlók befogadása és letelepítése érdekében. Az I Welcome elnevezésű „terv” szerint alapvető emberi jog kellene legyen egy másik országba bevándorolni.  

Az Origo.hu arról ír, az Amnesty International újabb kampányt indított I welcome elnevezéssel a migráció szervezésére és támogatására. Javaslatait a bevándorláspárti álcivil szervezet nem kevesebb, mint kilenc pontba gyűjtötte össze. Először is hangsúlyozzák annak elismerését, hogy mindenkinek joga van menekülni/bevándorolni egy másik országba.

A fogalmi különbségtétellel látványosan nem foglalkozik az Amnesty. Azt is kifogásolják, hogy a befogadó országok nem átallják a nem is menekült, szimpla gazdasági bevándorlók menekültkérelmét visszautasítani, és visszaküldeni oda, ahonnan jöttek.

Az Amnesty befogadáspárti programjában ezután követendő példaként hívja fel arra a figyelmet, hogy már az 1970-es évektől egyes csoportok azon ügyeskedtek, hogy pénzt gyűjtve országukba hozassák a rászoruló menekülteket, mint hozzáteszik, így jutott 300 ezer ember az amúgy liberális Kanadába. Ennek alapján az Amnesty az egész Afrikai kontinens össze álmodónak nevezett képzetlen gazdasági bevándorlóját áttelepítené a befogadó ország forrásaiból?

Az Amnesty következő pontjában amellett érvel, hogy a befogadó országoknak engedélyezniük kell a közelebbi családtagoknak a családegyesítést, természetesen közpénzből.

Emellett bevezeti az orvosi vízum fogalmát is, amely egészségügyi indokkal, gyógykezelésre hozná be a migránsokat. Megjegyzendő, a magyar kormány üldözött keresztény menekültek számára felajánlott hazai gyógykezelést, az említet személyek azonban nem a letelepedés szándékával érkeztek, hanem valóban rászorulók.

Az orvosi vízum mellett az Amnesty az oktatási vízumot is bevezetné. Az Amnesty emellett szorgalmazza, hogy a bevándorlókat lássák el okostelefonokkal és más modern technikai eszközzel, hogy minél könnyebben mozoghassanak.

Az bevándorlók integrációs költségeire szintén külön forrást javasol elkülöníteni az Amnesty a befogadók adójából. Az utolsó pontban lényegében kimondják, tényleges céljuk a bevándorlók végleges letelepítése. Az Amnesty szerint jelenleg körülbelül 1,2 millió migránst kellene globális szinten azonnal befogadni, de arra csupán 30 állam hajlandó. Különleges esetben viszont akár 22,3 millió embernek is kellene befogadó országot találni.

Forrás: origo.hu; fotó: Facebook.com

(pestisracok.hu)

BOTRÁNY! – Prejudikált és lejáratta magát a Soros-féle Amnesty – a szervezet már jóval azelőtt megírta és publikálta a sajtóközleményét az Alkotmánybíróság civil törvénnyel kapcsolatos döntéséről, hogy a testület egyáltalán döntött volna az ügyben

HOPPÁ! – Matteo Salvini Orbán Viktorral közösen fogja megváltoztatni az EU szabályokat