in ,

Agyhalál – Kevesebb zuhanyzást ajánl az embereknek a német sajtó az energiatakarékosság jegyében

Robert Habeck szövetségi gazdasági miniszter az orosz energiaellátástól való függőségre tekintettel energiatakarékosságra szólította fel a németeket

Robert Habeck szövetségi gazdasági miniszter az orosz energiaellátástól való függőségre tekintettel energiatakarékosságra szólította fel a németeket, ennek jegyében pedig a Bild a következő címmel közölt cikket: Zuhanyozz kevesebbet, csökkentsd az energiaköltségeket- számolt be róla a Mandiner. 

A zuhanyzás vagy fürdés nélkülözése, a gyakoriság csökkentése – nem higiéniaellenes ez? Nem, éppen ellenkezőleg! Mert az, hogy nem tesz különösebben jót a bőrnek, ha minden nap szappannal súroljuk és mossuk le, nem újdonság – írja a lap, hangsúlyozva, hogy ez nemcsak a németek bőrének tesz jót, hanem Putyinnak is borsot tör az orra alá. A német lap megkérdezett egy bőrgyógyászt is, hogy alátámassza a lap állítását, az orvos pedig azt mondta, a napi zuhanyzás megszüntetése következtében elszaporodnak a jó baktériumok a bőrön, aminek következtében például elmúlhat az ekcéma. A kellemetlen testszag pedig a bőrgyógyász szerint három hét alatt elmúlik.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Agyhalál: kockázatos és balesetveszélyes Karácsony legújabb autóellenes ötlete a szakértő szerint

      Svédország az összeomlás szélén – Az egész nyugatra ez vár