in , ,

Agyhalál – Horn Gábor: „Szeretem a migránsokat!”

HORN GÁBOR: „SZERETEM A MIGRÁNSOKAT!”

Voltaképpen akár rendes ember is lehetne ez a Horn Gábor, a volt SZDSZ-es politikus, akitől a magyar nép pártjával együtt intézményesen elundorodott a rendszerváltoztatás óta 2010-ig eltel húsz évben viselt magyarellenes dolgaiért. Mégis azért írok most megengedő módon róla, mert minap volt szíves emlékeztetni bennünket a Hír Tv-ben arra, hogy ne tévedjünk: ő változatlanul olyan gusztustalan, sz@r ember, mint amilyen volt s a jelek szerint nem is fog megváltozni. Leginkább azért, mert egyáltalán nem akar megváltozni. Képtelen úgy gondolkodni, ahogy a magyarok túlnyomó többsége, ezért vélhetően haláláig gyűlölni fog bennünket. S mindenkit, akit elér idióta frazeológiája, erre próbál rábeszélni. Mint kedden a HírTv-ben.

Minapi kijelentése azért esik különös súllyal a latba, mert frissen látott nyilvánosságot a nemzeti konzultáció végeredménye. Ennek alapján dokumentálható, hogy a korábbi népszavazás 3,3 millió migrációt elutasító szavazata után most több, mint 2,2 millió magyar ember szavazott a Soros-terv ellen.

Az akaratnyilvánító állampolgárok közül tehát az elsöprő többség mindig és egyértelműen kifejezésre juttatja, hogy nem kér a migránsokból, örül annak, hogy Orbán Viktor kormánya megvédi az országot a kevert népesség kialakulásától. Nem kér abból, hogy nekünk személyüket igazolni sem tudó, a jobb lét reményében hazájukból kivándorolt, a terrorveszélyt potenciálisan magukban hordozó embereket az Unió (mögötte Soros György) akaratának megfelelően be kelljen fogadnunk. Nos, ebben a közhangulatban szólalt meg Horn Gábor, az összeférhetetlen ember és a következőket mondta: „Orbán Viktor hatalmi mániában szenved s ezért elhatározta, hogy megtanítja nekünk, hogy mi nem szeretjük [a migránsokat]. Én is a magyar nép része vagyok. Szeretném itt jelezni, hogy én szeretem a migránsokat.” Magyarán – előrenyújtott nyakkal, kekeckedően tolakodó fejtartással és arckifejezéssel, mint aki azt mondja büszkén, hogy ő ezt is megengedheti magának – virtuálisan szembe köpte Orbán Viktort s azokat a magyarokat, akik szerencsétlenségükre nézték a HírTv ominózus Egyenesen című műsorát. Horn tüntető kinyilatkoztatása, hogy „Szeretem a migránsokat”, nem más, mint annak harsány kifejezése, hogy magasról és tüntetően tesz arra, mi a magyar emberek álláspontja ebben a kérdésben.

Horn Gábor fejében – talán – meg sem fordul, hogy a magyarok nem azért nem akarnak migránsokat látni az országban, mert kiveszett belőlük a szolidaritás, a más népek iránti rokonszenv, a befogadás nemes képessége. Nem, mint ahogy Hornban sem filantróp érzései miatt lobog a „szeretet” lángja irántuk, hanem mert potenciális szavazót, hatalmi lehetőséget lát bennük, ahogy Nyugaton is a migránsok a szoclib világ meghatározó szavazóbázisa. (Bár nem olyan ostoba, hogy ne lenne ezzel tisztában, de jobban esik a lelkének nyilvánosan szembenni a magyarok akaratával). Honfitásaink egyszerűen nyugalmukat, biztonságukat, családjukat, gyerekük, unokáik jövőjét féltik a migránsoktól. De ezt következetesen.

Ők nem születtek burokban, mint Horn Gábor, aki bármit megtehet, neki a haja szála sohasem fog meggörbülni, hiszen Soros világa mindig vigyáz rá.

Emlékezhetünk, ő még a regnáló miniszterelnököt (Gyurcsányt) is elküldhette a televízió nyilvánossága előtt a p…csába, amikor a 2008-as magyarországi népszavazás után Fletó a vereséget úgy akartra magyarázni, hogy az emberek csupán a 300 forintos vizitdíj fizetésére mondtak nemet. Pedig nem így volt, hiszen a választók a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlését együttesen igenelték, leváltva ezzel Gyurcsány Ferencet. Ekkor mondta Horn Gábor: „Nem azt mondták, Feri. Azt mondták, hogy menj a p…csába!”

Horn Gábor egy évvel később is bebizonyította, hogy neki mindent szabad. Azon a tavaszon a politikus kamerák kereszttüzében távozott kocsijával egy esemény helyszínéről. Kézben tartotta telefonját, emellett a pirosra váltó lámpán is áthajtott. Ezt több televíziótársaság is felvette. Mint mondta, nem emlékszik a történtekre, azonban megdöbbentette a média tolakodó magatartása. Az ügyben nem indult ellene eljárás, nyilván Draskovics Tibor akkori rendészeti miniszter ezt így látta jónak, pedig a többszörös szabálysértés miatt akár 150 ezer forintos bírságot is kiszabhattak volna rá.

Egyáltalán nem meglepő tehát, hogy miközben a magyarok a hátuk közepébe kívánják a migránsokat, sőt még a vele egy műsorban nyilatkozó Dömsödi Gábor, a szintén tőről metszett liberális, Pásztó polgármestere – szegény pásztóiak, hová tették a szemüket – is azt mondja, hogy az ő falujában 10-ből 9 ember a migránsok ellen van, addig Horn Gábor dafke szembe megy a magyarokkal önző hatalmi érdekből vezérelve. Pontosan idézve: „Nem ártana szembenézni azzal, hogy ha 2-300 ezer életerős fiatalember, szakképzett munkaerő nem kerül be az egészségügybe, az informatika területére stb. migránsként a környékről vagy távolabbról, akkor komoly problémák lesznek Magyarországon.”

– Anyád – mondaná erre Pista bácsi, a szomszéd!

Arról persze már nem szól a fáma, hogy például Németországban a migránsok mindössze két százalékát képes csak a gazdaság alkalmazni a nyelvtudás és a szakképzettség hiánya miatt. Horn azért terjeszti a büdöset, mert reméli, hogy a magyarok benyelik a hülyeségét s olyan politikai helyzetet állítanak elő, ami kedvez a hatalomból már egyszer – s remélhetőleg mindenkorra – elutált szadeszeseknek s mai utódaiknak. Hogy a migránsokkal együtt rabszolgává tegyék őket.

Pedig tudhatná, hogy a magyarok nem hülyék. Gyurcsányhoz intézett szavainak parafrázisával szólva: Gábor, „azt mondták, hogy menj a p…csába!”

Horváth K. József

(forrás:leander.blogstar.hu)

Emlékezzünk – Harangszó egy hadseregért – Don-kanyar

Remek kezdeményezés! – Iskolai étkeztetés – Még több természetes alapanyagot használjanak a közétkeztetésben!