in ,

Agyhalál – Háááát, ettől sem fog megszűnni a járvány: Bécsben mintegy 40 ezren tüntettek a kormányzati intézkedések ellen

Mintegy 40 ezren tüntettek Bécsben szombaton a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott kormányzati intézkedések, köztük a védőoltás kötelezővé tétele ellen.

A rendőrség szerint a tiltakozás nagyrészt békés volt, de egy ponton fel kellett tartóztatni a tiltakozókat, mert megpróbáltak áttörni a rendőrségi kordonon, és több embert őrizetbe is vettek. A rendezvényt több mint ezer rendőr biztosította.

Ausztria az első európai uniós tagállam, amely általános oltási kötelezettséget rendelt el. A szabályozás a jövő hónapban lép érvénybe.

(MTI)

 

Mindenszo.hu kommentár: a nyugati társadalmak már teljesen elhülyültek. Franciaországban 100 ezren, Ausztriában 40 ezren tüntetnek a kötelező covid oltások, és egyéb kormányzati intézkedések ellen. Csakhogy azt elfelejtik, hogy ugyanezen tüncikézők gyermekkorukban kaptak egy rakás kötelező oltást, bezzeg a szülőknek akkor volt eszük, hogy nem tüntettek, hanem beoltatták a gyermekeiket a kötelező oltásokkal. Ezek a szerencsétlenek most annyira tudatosak, annyira önállóak, annyira lázadók, és haladók, hogy a covid járványt így nem megakadályozni fogják, hanem a tömeges tüntetésekkel csak tovább terjeszteni, tehát a járvány továbbra is fennmarad, részben a hülyéknek köszönhetően, és csodálkoznak, hogy még mindig megszorítások vannak, és teli kórházak.

Szerencsétlenek.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Ejha! 2021-ben 6.4%-os volt a gazdasági növekedés!

Jenőbá’ a buborékban – Úgy volt, hogy Kaltenbach Jenőbá’ befejezte a közéletet, de megint megszólalt – De miééért?