in ,

Agyhalál – Ez ám a lelkesedés: Dánia a teljes katonai felszerelését, minden tartalékát Ukrajnának adja

Mette Frederiksen miniszterelnök mintha kissé túltolta volna a biciklit.

Az Unian ukrán hírügynökség Mette Frederiksen dán miniszterelnök merész húzásáról ír. A dán vezető nem kevesebbet vállal, mint hogy

 országa minden tüzérségi fegyverét átadja Ukrajnának.

A dán hölgy mindezt egy müncheni beszédében közölte. Hozzátette:

szerinte Európában rengeteg kihasználatlan katonai felszerelés van, és ezeket mind Ukrajnának kell adni.

A dán kormányfő sürgette a többi európai országot is: érdekes elképzelése szerint nekik is cakkumpakk Ukrajnának kell adniuk légvédelmi felszereléseiket és lőszereiket, mivel ott nagyobb szükség van rájuk.

 

 

(Mandi)

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Agyhalál – Csekk Katalin már Orbán Viktor bukásáról fantáziál a Guardianben

Dopeman: progresszív konzervatív vagyok (VIDEÓ)