in ,

Agyhalál és kultúrsokk: Kutyát grilleztek a migránsok Olaszországban

Egy olaszországi menekülttábor egyik alkalmazottja észrevette, hogy egy 29 éves nigériai férfi egy kutyát akar megsütni

KULTÚRSOKK: KUTYÁT GRILLEZTEK A MIGRÁNSOK OLASZORSZÁGBAN

Egy olaszországi menekülttábor egyik alkalmazottja észrevette, hogy egy 29 éves nigériai férfi egy kutyát akar megsütni. A migráns és társai megnyúzták és feldarabolták az állatot, majd sütni kezdték, amikor az alkalmazott által értesített rendvédelmi szervek közbeléptek.

A migránsok azzal próbálták magyarázni a történteket, hogy az út szélén találták a döglött kutyát, és csak azután kezdték azt megsütni, valamint emlékeztették a hatóságokat, hogy nem ismerik az olasz törvényeket, ami tiltja a kutyák és a macskák elfogyasztását.

A rendőrég egy másik menekülttáborba helyezte át a bevándorló férfit, a közeli Nicotera városba.

A bevándorlóországok közül Nigériából érkezik a legtöbb menekült Olaszországba. 2017-ben közel kétszer annyian (15,7%) vándoroltak oda, mint Guineából, amit a második legnagyobb bevándorlóországként tartanak számon. (8,4% ).

Az afrikai migránsok az elmúlt hetekben a média figyelmének középpontjába kerültek, a kegyetlen nigériai maffiának az olaszországi terjeszkedése, valamint a 18 éves Pamela Mastropietro brutális meggyilkolása kapcsán. Az áldozatnak hiányzott a nyaka, a szíve és a nemi szervei. Egy ismert olasz kriminológus azt állította, hogy ez a módszer a nigériai maffia gyakorta alkalmazott gyilkolási formája.

Jelenleg az Olaszországba költöző nigériai lányok 80 százaléka prostituálttá válik. Olaszországban jelenleg a prostituált nők fele nigériai.

A nigériai kereskedők kihasználták az európai migrációs válságot, hogy az Olaszországba költözött nőket prostitúcióra kényszerítsék. 2014 és 2016 között több mint 12 000 nigériai lány és fiatal nő érkezett Olaszországba, ezek közül pedig 9.400 foglalkozik szexmunkával.

(forrás:magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Apáti Bence a Juhász ügyről – Megkukultak a liberális kollégák

LOPÓS BALOLDAL – Tíz év börtönt kaphat Gyurcsány volt minisztere – tízmilliárdos kárt okozott