in ,

Agyhalál – És akkor a Főpolgármester felkérte a Főpolgármestert (!), hogy saját magával szerződjön!

Ez több mint érdekes…

Ambrózy Áron szúrta ki az alábbi érdekességet, amit a következő kísérőszöveggel meg is osztott Facebook oldalán:

 

Nagyon tetszik egy az egyszerre mélydemokrata és kisemberi hozzáállás, ahogy a Tisztelt Főpolgármester Úr felkéri a Tisztelt Főpolgármester Urat a szerződés aláírására. Karanténban mindenki magányos, de hogy saját magával folytasson hivatalos levelezést valaki, az erősen értelmezhetetlen.

Külön tetszik ahogy a Főpolgármester rendesen, nagybetűvel szólítja meg magát a levélben. A tisztelet kijár. Gondolom, amikor átadta, akkor meg is hajolt.

A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „határozat Fővárosi Közgyűlés úgy dönt, hogy Budapest Főváros Önkormányzata ésa BKK Zrt. közötti Közlekedésszervezői forrás átmeneti biztosításáról szerződést előterjesztés számú melléklete szerinti tartalommal, felkéri Főpolgármestert annak aláírására. határidő: felelős: döntést vetően azonnal Karácsony Gergely Budapest, 2020. április veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. 11.) Korm. rendelet kihirdetett veszélyhelyzetre figyelemmel katasztrófavédelemről ésa hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011 CXXVIII. törvény (4) bekezdése Fővárosi Közgyűlés feladat- hatáskörében eljárva: Látta: Karacsony Gergely polgármester dr. Számadó Tamás főjegyző”

  

Eddig Ambrózy bejegyzése. Most képzeljük el, hogy ezt mondjuk Orbán Viktor megengedné magának. Természetese nem engedi meg, csak gondoljuk át, mi történne egy ilyen esetben, ha a kormány lépne hasonlót…

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Koncz Gábor is kiáll Orbán Viktor mellett!

Megfejtettük a legprimitívebb parlamenti képviselő rejtélyét! Döbbenetes felfedezés!