in ,

Agyhalál: értelmetlen gyalogátkelőkkel okoz elképesztő dugót Karácsony Gergely a Blaha Lujza téren

Nem elég, hogy a Blaha Lujza tér felújítását több mint egyévnyi késéssel kezdte meg a fővárosi vezetés, még a munkálatok közben is olyan döntéseket hoznak, amelyekkel az autósok életét nehezítik.

A Blaha Lujza tér felújítása lassan egy éve tart, a projektre másfél évet szántak a fővárosnál, ám jelenleg nem úgy tűnik, hogy idén elkészülhet.

A TÉR MEGÚJULÁSA KÖRÜLI TESZETOSZASÁG TÖKÉLETES LENYOMATA KARÁCSONY GERGELY POLITIKÁJÁNAK. A Blaha renoválása többszöri halasztás után 2021 júniusában kezdődött el. A munkálatokról már Tarlós István idejében megállapodás született, azonban az új városvezetés a tervek felülvizsgálatát kérte forráshiányra hivatkozva. Az elvesztegetett több mint egy év sem volt elegendő ahhoz, hogy a beígért társadalmi egyeztetést lefolytassák. A FELÚJÍTÁS MEGKEZDÉSÉNEK IDŐZÍTÉSE RÁADÁSUL ÓRIÁSI DUGÓKKAL JÁRT, MIVEL EBBEN AZ IDŐSZAKBAN EGYSZERRE ZÁRTAK LE HASONLÓ MUNKÁLATOK MIATT TÖBB FORGALMAS CSOMÓPONTOT IS.

 

A Blaha felújítása azonban nemcsak az időzítés, hanem a kivitelezés miatt is szimbóluma lehet Karácsonyék tevékenységének. A tér megújításának egyik legújabb epizódja, hogy Karácsonyék két zebrát adtak át a Rákóczi út és a Nagykörút kereszteződésében: az egyiket a Rákóczi úton, a másikat a Nagykörúton, a Margit híd felé tartó oldalon (a másik oldalon, a villamosmegállónál már eleve volt zebra).EMIATT JÓVAL HOSSZABB IDEIG TART A PIROS AZ AUTÓKNAK, ÉS ÍGY JÓVAL NAGYOBB A DUGÓ, A NAGYKÖRÚTON ÉS A RÁKÓCZI ÚTON IS.

Mindeközben a gyalogosok és a tömegközlekedést használók számára sem javul a helyzet, ezt mutatja a Blaha Lujza tér melletti Népszínház utcai villamosmegálló, amely szintén felújításra szorulna.

 

 

(origo.hu)

 

 

Add tovább!

Orbán Balázs kimondta a lényeget: a szankciók elfogadása felérne a gazdasági öngyilkossággal

Horváth Csacsi állítólagos budai luxusvillája udvarán feltűntek az állítólag milliós pálmafák – képek