in ,

Agyhalál: Csintalan Sándor szerint Nagy-Magyarország nem létezett soha – Akkor Csintalan Sándor sem létezik

Tagadja a valóságot

Csintalan az egyik legjobb a libsiknél, akik képesek tagadni a valóságot. Ebben ő az egyik legjobb.


Bő egy héttel a téma felszínre kerülése után a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában is szóba került a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azon döntése, hogy az UEFA és a FIFA szabályainak értelmezése alapján kitiltja a a Nagy-Magyarországot ábrázoló molinókat, zászlókat és drapériákat a magyar válogatott meccseiről – szúrta ki a Mandiner.

Káosz van a nemzetközi labdarúgásban ebben az ügyben, ugye a liberális izéket is cseszegette az UEFA is a világbajnokságon” 

– mondta a Kötöttfogásban Csintalan Sándor, aki ezután elhozta a műsor dramaturgiai csúcspontját, amikor kijelentette: őt csak az zavarja, hogy “hogy tudunk beletekeredni valamibe, ami nem volt soha”.

Nagy-Magyarország nem volt soha. Mese, ábránd, illúzió, faszság” 

 jelentette ki az egykori MSZP-s politikus.

Hogyne, anyámat mosta három tenger” 

– válaszolta Csintalan Dévényi felvetésére.

A történelmi Magyarországot ábrázoló sál viselése azonban továbbra sem lesz tilos. A szövetség a Mandiner megkeresésére elmondta, hogy ha nem cselekedett volna így, azzal az újabb zárt kapus meccset kockáztatta volna. Egyúttal azonban az MLSZ lobbizni is kezdett az európai labdarúgó szövetségénél, hogy módosítsa a vonatkozó szabályokat.

(pestisracok.hu)

Mindenszo.hu kommentár: tehát Csintalan szerint a Nagy-Magyarország egy faszság. Szerintünk pedig Csintalan egy faszság.

 

[pj-news-ticker]

 


Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Az EU-s korrupció óta Feriné totál eltűnt – Vajon mi a csicskulás oka? Hova tűnt a bolgár nő?

Puzsér Róbertnek nincs joga megszólalnia a közéletben, amíg elnézést nem kér a budapestiektől – Ezért kéne elnézést kérni