in ,

Agyhalál – Biden benézte: az amerikai elnök felajánlotta, hogy kutassák át a házát, erre újabb titkosított dokumentumokat találtak nála

Az amerikai elnök ügyvédje szerint egyes dokumentumok még az Obama-kormányzatban alelnökként töltött idejéből származnak.

Joe Biden amerikai elnök delaware-i Wilmingtonban lévő otthonában pénteken az amerikai igazságügyi minisztérium hat újabb titkosított dokumentumot talált – közölte az elnök ügyvédje szombat este közleményben.

A titkosított dokumentumok és a „kapcsolódó anyagok” egy része Biden amerikai szenátusi mandátumából származik, ahol 1973 és 2009 között Delaware államot képviselte – közölte ügyvédje, Bob Bauer. Más dokumentumok az Obama-kormányzatban alelnökként töltött idejéből származnak, 2009 és 2017 között – mondta Bauer.

Az elnök maga ajánlotta fel, hogy kutassák át a házát, lehetséges alelnöki feljegyzések és a lehetséges titkos anyagok után.

Az ügyvédje szerint sem Biden, sem a felesége nem volt jelen a házkutatás során. Biden a delaware-i Rehoboth Beachen tartózkodik a hétvégén.

 

(mandiner.hu)

 

Bayer Zsolt Gyöngyösi Mártonról: Gyöngyösi, a szar alak

Cuki! Orbán Viktort meglátogatta az unokája a Karmelitában