in ,

Agyhalál- Amikor a komcsi Népszavában Lendvali Ildikó ex-cenzor kritizálja a „rendszert”

Nincsenek szavak

Ha nem tudnánk, hogy Lendvai Ildikó elvtársnő az MSZMP idejében cenzor volt, akkor azt mondanánk, hogy még van abban valamit, amit Lendvai et. írt a Népszavában.

Rendszerről ír, meg hatalomról és a hatalom kontrolljáról, pont ő!!! Ő, aki cenzor volt!

Nézzük Lendvait, milyen szavakat használt a komcsi Népszava cikkében:

hűbéri összefonódások világa

 

nagy hangon hirdetett erkölcsi elvek, ideológiák csak hatalmi eszközök

 

A halalom teljes kontrollálatlansága, a kötelező szervilizmus, amelyben már senki nincs, aki figyelmeztetni merné a főnökséget a hibára.

 

Az egyenlőtlen, hatalmi érdekű mérce, amelyben a kebelbélinek mindent szabad, az bármit megúszhat, a mást gondolókat, a politikai-világnézeti-kulturális ellenfelet pedig ártatlanul is meg lehet rágalmazni.

 

 

 

Tökéletes, Lendvai Ildikó lényegében összefoglalta azt a világot, amelyben ő élt, ahogy ő működött. Így stimmel.

 

 

mindenszo.hu

 

 
 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Balról támadják Magyar Pétert, a baloldal új messiását – „A volt feleséged ezt az influenszer dolgot is mennyivel jobban csinálta” – Kommentháború alakult ki Ceglédi Zoltán és Magyar Péter között

Az igen! Az adóhatóság hajthatja be a baloldal tartozását