in ,

Agyhalál – Álhírből csinált cikket a HVG!

A balliberális portál hozta a tőle elvárhatót, és aljas módon támadott meg egy fideszes politikust.

A Hvg.hu arról írt cikket, ami nem történt meg. Ezért – figyeljenek – így fogalmaztak: „a Fidesz zuglói választókerületi elnökéről és jelöltjéről, Jelen Tamásról kezdett terjedni az a pletyka, hogy hétfő – vagyis ma – délután kettőre a NAV gyanúsítotti kihallgatásra rendelte be, miután különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással gyanúsítják.”

Nem csak hogy maga az érintett, Jelen Tamás, hanem a NAV is cáfolta mindezt.

”A hír nem igaz. Az állítólagos kihallgatásról szóló idézés nagy valószínűséggel hamisítvány, ami miatt közokirat-hamisítás elkövetésének gyanújával a NAV ismeretlen elkövetővel szemben büntető feljelentést tesz a Budapesti Rendőr-főkapitányságon„ – reagált a NAV.

A Hvg.hu ismét szintet lépett, önmagát is alulmúlta, miután a nem létező hírt lehozta, de hogy mégis leírhassák azt, amit le akartak írni, de tudják, hogy hazugság, így az alábbi címet adták neki: Álhír, hogy elvitt a NAV egy fideszes jelöltet.

Semmit sem számít, hogy mi az igazság, a lényeg, hogy lehessen írni azt, ami nem igaz.

Jelen Tamás így reagált minderre:

”Az ellenzéknek semmi sem drága. Okirathamisítással próbálják a politikai ellenfeleket lejáratni. Minap több ellenzéki újságíró (24.hu és 168 óra) azzal keresett fel, hogy a kezükben van egy okirat, amelyen az áll, hogy engem a NAV gyanúsítottként szeretne holnap kihallgatni. Az újságírók tényként állították ezt. Kiderült: a dokumentum hamis, a NAV pedig megtette a feljelentést, alább Önök is láthatják. Hát ilyen Zuglóban élünk most… Nem ilyenben szeretnék április 8. után…„ – írta a Facebookon Jelen Tamás.
(magyaridok.hu)

AGYHALÁL – Az aláíráshamisító LMP most egy bűnözőt indít a választásokon

A stupid Magyar György stupid fia írja a következő brüsszeli jelentést Magyarországról