in ,

Agyhalál a majálison – Bűnhamis Lady Carneval és Gyurcsányné a bögrén – Ilyen volt a DK majálisa

Felért egy időutazással

Felért egy időutazással a szocialista korszakba a Demokratikus Koalíció majálisa, melyen az Orbán-kormányt szapuló Dobrev Klárát nagyrészt Gyurcsány-rajongó nyugdíjasok hallgatták.

Bűnhamis Lady Carneval és Gyurcsányné a bögrén – Ilyen volt a DK majálisa

Dobrev Klára ismét az Európai Egyesült Államok eszméje mellett állt ki és az Orbán-kormányt bírálta
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Az DK EP-listavezetője ismét az Európai Egyesült Államok létrehozása mellett érvelt és azt hangsúlyozta: Nem igaz, hogy az Európai Unión kívül is van élet, ott csak káosz, nyomor és összeomlás van.

Az Orbán-kormányt bírálva arról beszélt, hogy ma a betegszállítóknak kézben kell vinniük a betegeket, az orvosoknak sokszor a nem sterilizálható eszközöket is újra kell sterilizálniuk, a multinacionális cégek dolgozóit a „rabszolgatörvénnyel eladták”, a közigazgatásban dolgozóktól pedig nemcsak a szabadságuk jelentős részét vették el, de még az ebédidejüket is.

A Fidesz szerdán délután közleményben reagált a politikus szavaira. Azt írták „Gyurcsányné cége Brüsszeltől 100 millió forintokat kapott,hogy Brüsszel érdekeit képviselje.”

Még Gyurcsányné arcképével ellátott bögrét is árultak

Még Gyurcsányné arcképével ellátott bögrét is árultak a DK majálisán
Fotó: MH/Hegedüs Róbert

Dobrev beszédére azonban néhány százan voltak kíváncsiak, nagyrészt Gyurcsány-fanatikus nyugdíjasok hallgatták a bukott miniszterelnök feleségét, akinek még az arcképével ellátott bögrét is lehetett kapni a rendezvényen.

Természetesen a szórakoztató műsor sem maradt el: többek között Karel Gott örökzöld slágerét, a Lady Carnevalt is megpróbálta előadni egy fellépő, a felvételek tanúsága szerint kevés sikerrel…

(magyarhirlap.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! – Orbán-Trump találkozó lesz május 13-án!

Pusztulat a DK majálisán – Így szólt a Lady Carneval – videó