in ,

Agybaj – Homonnay szerint Andy Vajna felesége egy “mutatós húsdarab” – Ilyenkor hol vannak a nővédő szervezetek??????

Tahóság a köbön

Ezúttal Andy Vajna feleségét vették célba

 

Homonnay Gergely, a szépen nyírt szakállak és csinosra szedett szemöldökök nagymestere, mellékesen harcos ellenzéki celeb-megmondóember ismét hallatott magáról.

Ezúttal Andy Vajna feleségébe rúgott bele egy jókorát közösségi oldalára feltöltött posztjában, amit természetesen a Nyugati Fény című „függetlenobjektíveurópai” portál azon nyomban szemlézett is.

Erzsi macska bülbülszavú gazdija ilyeneket írt:

„Mert minden nő szeretne Diorban járni, Lamborghinivel hajtani a városban, de ezért nem mindenki adja el magát — különösen nem egy fideszesnek.(…)”

„Timinek a bűne, hogy viszonylag mutatós húsdarabként funkcionál a közpénzben dúskáló ura mellett (…)”

Ha „demokratikus” ellenzék egyik internetes hangja valamilyen oknál fogva nem szereti a gyengébbik nemet, az a magánügye de az, hogy „mutatós húsdarabnak” tituláljon egy hölgyet, az kivételesen nagy tahóság.

Várnánk az egyéb ügyekben (CEU, hajléktalanok stb.) oly aktív civil jogvédő szervezetek heves tiltakozását, de valahogy ezúttal némák maradtak.

Élünk a gyanúperrel, hogy a drágalátos ultra-, hiper-, szuperérzékeny liberális civil jogvédőket is ugyanaz a vezérelv irányítja, mint a szép szakállú, csinos szemöldökű Homonnay urat.

Amit szabad Jupiternek…

(Csépányi Balázs, magyaridok.hu)

Jurák Kata – Gyomorforgató, amit a DK művel

Bayer Zsoltnak nagyon elege lett a migránsokból