in , ,

Aggódunk a német jogállamiságért – Bohár Dani: a német rendőrség nagyon lelkes, ha magyarokat vegzálhat

Az afgánoknál és a szíreknél viszont elfogy a lendület. Bohár Dániel írása a 888-nak.

Lehetnénk jóhiszeműek és gondolhatnánk azt, hogy a német rendőrség csak elővigyázatosságból állította meg a Fradi-vonatot és kutatta azt át órákon keresztül. A joguk megvan hozzá, hiszen otthon azt csinálnak, amit akarnak (törvényes keretek között).

Attól tartok azonban, hogy itt másról van szó, tapasztalatból mondom. Emlékezhetünk, hogy a németek mit műveltek 2021 nyarán, amikor a magyar válogatott Münchenben játszott a National Elf ellen az Európa-bajnokságon. Folyamatos volt a rendőri zaklatás, sőt az egész várost feldíszítették szivárványba, akkor az volt a bajuk, hogy a magyar kormány a gender helyett a gyermekeket védi. Még a meccsen is beszaladt egy szivárványos provokátor, ami miatt természetesen nem kapott büntetést a német szövetség. A német drukkerek pedig a nemzeti lobogójuk helyett szivárványos zászlót lóbáltak.

 

 

Most újra bepróbálkoztak a német rendőrök. A határnál megállították a Fradi-vonatot és órákig feltartották azt. A magyar külügynek kellett közbeavatkozni, hogy engedjék el a drukkereket. Az akadályozással majdnem sikerült elérni, hogy szurkolók lekéssék a meccset.

AZÉRT NAGYON KÍVÁNCSI LENNÉK ARRA, HOGYHA A JÖVŐ HÉTEN BUDAPESTRE ÉRKEZŐ NÉMET DRUKKEREKKEL EZT CSINÁLNÁ A MAGYAR RENDŐRSÉG, AKKOR HÁNY PERC ALATT LENNÉNK MI A VILÁG LEGNAGYOBB FASISZTÁSAI?!

Másnap már készülne Brüsszelben a jelentés hazánk ellen. Ugyanezek a németek, amikor szíreket és afgánokat kellett beengedni (nem egy meccs erejéig), akkor „willkommen” táblákkal fogadták őket.

 

Persze értem én, hogy a német sajtó célja bemutatni a magyar szurkolókat, mint az orbáni diktatúra „végtermékei”. Azonban az a nagy helyzet, hogy nekem volt szerencsém részt venni német bajnoki meccseken és finoman szólva sem emlékeztettek akadémiai székfoglalókhoz.

Képzeljétek el, hogy a drukkerek szurkolnak, hangosan teszik ezt és néha még csúnyán is beszélnek. De ez nem hungarikum, hanem így van a világban mindenhol.

SZÓVAL, KEDVES NÉMETEK! MENJETEK TI ODA, AHOVA MOST A LEGTÖBBEN GONDOLJUK!

 

 

(Bohár Dani, origo.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Az Origo.hu prezentálta eddig az idei év legjobb mémjét – Íme

Jakab Péter végre önazonos (egy darab sz*r): „Határon túli magyarok ne szavazhassanak magyarországi pártokra”