in ,

Aggódnak Gulyás Marci meleg társkeresős storyja miatt a 444-esek

LOL :)

A tegnapi élő videós bejelentkezésükben a portál újságírói elsírták, hogy a kormány most már az emberek gatyáiban turkál, ám megfeledkeztek saját magukról. A 888. hu azt írja: volt idő, amikor a 444 az álszentség színfala mögött emberek magánéleti titkaival élt vissza. A magánélet szentsége miatt aggódó portál még januárban önvizsgálat nélkül hozta Fidesz XI. kerületi önkormányzati képviselője, Kerékgyártó Gábor Tinderes sztoriját.

A Tinder egy társkereső, amelyre egy fideszes önkormányzati képviselő regisztrált, erről írhat a 444, de arról, hogy Gulyás Márton egy másik társkeresőre regisztrált, és ott aktív közösségi életet él, arról nem írhat senki, mert az már a magánéletszentsége, gatyábanturkálás satöbbi.

 

Kerékgyártó magánélethez való jogának a megsértése után Stumpf András valamiért nem akadt ki, és a sajtóetika pallosával nem csapott le a 444-re, ám Gulyás Márton társkereső oldalas regisztrálása után klaviatúrát ragadott és ezt bírta kierőszakolni magából:

“Amit a Ripost-Origo-888 most vele művelt, az olyan fokú jogsértés, amellyel sikerült elérni a korábban elképzelhetetlent.”

PS/888, Fotó: MTVA

forrás: pestisracok.hu